Antiradar Valentine One – Voice GPS je jedničkou na českém trhu!

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Na českém trhu s antiradary se roztrhl pytel s podvodníky, kteří nabízí své produkty za skvělé ceny. Pamatujte ale, že pouze jediný pasivní radarový detektor obdržel atest 8SD 3324 od ministerstva dopravy České republiky.

Každý zaznamenal negativní reportáže týkající se antiradarů, avšak pravda o nich je úplně někde jinde. Reportéři často a rádi zaměňují slovo antiradar s aktivním rušícím zařízením laserového měření, tzn. laserovou rušičkou. Používání tohoto zařízení je totiž zakázáno nejen v ČR, ale i ve většině ostatních států.

Tudíž jsou tedy samozřejmě pasivní radarové detektory v ČR zcela legální. Žádné měření neruší, ale pouze upozorňují na přítomnost měřícího radaru. Postihovat tedy řidiče používající pasivní detektor, je zcela neoprávněné.

Pasivní radarový detektor s hlasovou komunikací v češtině Valentine One – Voice GPS se stal hitem řidičů. Jeho další předností je aktualizace úsekových měření, kterou Vám firma specializující se na antiradary SPURT ZLÍN s.r.o. provede zdarma.

Dále multifunkční legální antiradar obsahuje detekci radarového, laserového a již zmíněného úsekového měření rychlosti. Detektor se ovládá pouze jedním tlačítkem a komunikuje v českém i anglickém jazyce.

Při výběru antiradaru se nenechte ovlivnit klamnou reklamou a nepravdivými informacemi. Pamatujte, legální antiradar je v ČR pouze jeden!

Další podrobnější informace o detektorech Valentine One - Voice a Valentine One - Voice GPS, fotografie montáží, videa a recenze najdete na stránkách www.cz-antiradary.cz.

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly