Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Antiradary Valentine One – Voice nyní s atestem TÜV SÜD Czech s.r.o. na českém trhu

Prezentace klienta
Diskuze (62)
Detektor policejních radarů Valentine One - Voice je prvním detektorem svého druhu, který vyhověl náročným testům pověřené zkušebně Ministerstva dopravy České republiky TÜV SÜD Czech s.r.o.

Jako zcela prvním detektorům v historii ČR, bylo uděleno Ministerstvem dopravy rozhodnutí, že detektory pod typovým označením Valentine One - Voice, Valentine One - Voice GPS jsou schválené jako dodatečné elektronické příslušenství vozidel. Rozhodnutí a ATEST 8SD 3 324 je toho důkazem.

Dokumenty, vystavené nezávislou zkušebnou TÜV SÜD Czech s.r.o., jednoznačně popisují funkci zařízení, instalovaného ve vozidle. Nemusíte se proto obávat policejní kontroly. Pokud se službu konající policista bude dotazovat, co to máte instalováno ve vozidle, stačí dokumenty k zařízení kontrole předložit.

Valentine One -Voice je jediným pevným detektorem na trhu, kterému stačí k pohodlnému ovládání jedno tlačítko. Všechny provozní, alarmové a servisní stavy detektoru jsou hlášeny srozumitelně hlasem v češtině.

video video

Velkou výhodou je to, že v interiéru vozidla nemáte instalované žádné složité ovládací jednotky a displeje, které v moderním inetriéru vozidel není kam umístit a z hlediska estetického jsou většinou nevzhledné. Vše je přehledně a pohodlně ovládáno pomocí jednoho multifunkčního tlačítka. Detektor se skládá s mikrovlnné antény, řídicí jednotky, ovládacího tlačítka a signalizačního reproduktoru. Díky použití mikrovlnné antény od společnosti Valentine Research má detektor vynikající citlivost na měřící radary používané v ČR i zahraničí. Další z výhod tohoto detektoru je funkce Mute, která zajistí ztlumení Vaší audiosoustavy, pokud detektor zjistí, že je poblíž měřící radar.

Jak tento detektor funguje v praxi, ukazuje následující video.

Dále se začíná rozjíždět výroba nového detektoru pod typovým označením Valentine One - Voice GPS, který bude navíc hlásit i úsekové měření rychlosti.

Tím se tento detektor stává kompletním multifunkčním zařízením, které bude detekovat veškeré měřící metody, které využívá státní i městská policie na měření rychlosti vozidel.

Jak tento detektor funguje v praxi, ukazuje následující video.

Další podrobnější informace o detektorech Valentine One - Voice a Valentine One - Voice GPS najdete na stránkách www.cz-antiradary.cz.

Prezentace klienta
Diskuze (62)
12. 8. 2010 18:00
dík
díky TÜV SÜD a MD ČR ... super akce se Vám povedla ... :yes: :yes: :yes:
10. 8. 2010 21:35
Re: buzeranti
Přesně tak, jedná jen o šikanu řidičů a naplnění prázdných kas, zejména pak obecních!!! Ještě, že antiradary existují!
10. 8. 2010 21:31
Re: Nechápu náš Kocourkov
Pane, máte naprostou pravdu, ty ostatní kecy těch ortodoxních zastánců nejlépe 30 km rychlostí je jen jejich vlastní stupidita a možná jejich nemohoucnost. Copak se v této republice nechá přemístit z bodu A do bodu B normálně a bez nervů po kloudných silnicích ??? Kdo jezdí musí to uznat.
Dle zpracované analýzy /viz. AT č. 16/2010 /jsme kvalitou silniční sítě na 79 místě mj. za Čínou, Senegalem, Namíbií!!! Stačí toto pro ty mravokárce a rádoby obdivovatele policajtů, válejících se v ukrytých autech???
13. 7. 2010 20:51
Re: Nechápu vás
ty máš tie profily všeobecne popletené, nerob z toho závery...
13. 7. 2010 20:51
Re: buzeranti
Ale koľko ľudí ide skutočne tých 52-55 km/h? Keď idem po Bratislave 50 km/h, predbiehajú ma všetci, rýchlosť 60-70 km/h je úplne bežná a dosť často aj podstatne vyššia. Pred koncom mesta väčšina zvyšuje rýchlosť minimálne 200-300 metrov vopred a okolo tabule prefrčí tak 80-90 km/h. Rýchlosť sa v BA dodržiava, len ak je na viditeľnom mieste radar a vtedy včetci tí debovci idú "pre istotu" radšej iba 45 a zdržujú všetkých... :-!