Audi STK Service - Technická kontrola bez starostí

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Mnozí motoristé mívají z povinné technické kontroly hrůzu, ale majitelé vozů Audi se jí nyní obávat nemusí. Díky nové službě Audi STK Service mohou mít „technickou“ zdarma a zcela bez starostí.

Osobní automobily musí na povinnou technickou kontrolu, která zahrnuje i měření emisí, poprvé po čtyřech letech od uvedení do provozu, a pak každé dva roky. Tato povinnost bývá často noční můrou zejména pro ty motoristy, kteří po uplynutí záruční doby přestanou navštěvovat autorizovaný servis a údržbu vozidla začnou zanedbávat v krátkozraké snaze ušetřit. Získání nových zelených a červených nálepek osvědčujících technickou způsobilost vozidla k silničnímu provozu tak může nakonec stát víc peněz, času a nervů, než by bylo nutné.

Autorizované servisy Audi proto zavádějí pro své zákazníky novou službu Audi STK Service. Vysoce kvalifikovaný tým profesionálů připraví Váš vůz Audi na technickou kontrolu, včetně měření emisí a jako bonus pro Vás bezplatně zajistí samotné provedení technické kontroly v nezávislé STK. Technická kontrola zdarma není ovšem zdaleka jedinou výhodou, kterou Vám autorizovaný servis Audi nabízí. Pouze v autorizovaných servisech máte například zaručenu montáž Originálních dílů Audi® za nejvýhodnější ceny, včetně dvouleté záruky na díly i práci.

Samozřejmostí je přátelský přístup k zákazníkům a výhodná nabídka náhradní mobility. V případě oprav či výměny dílů se můžete spolehnout na to, že servisem navrhované řešení bude pro Vás tím nejvýhodnějším, o čemž svědčí i široký výběr nabízených „chytrých oprav“ s výrazně nižšími náklady než v případě klasické výměny poškozeného dílu za nový.

Vyúčtování poskytnutých služeb je zcela transparentní. Servisní poradce Vás ještě před přijetím zakázky důkladně seznámí se všemi předpokládanými kroky a při předání opraveného vozidla Vám bude osobně vysvětlena každá účtovaná položka.

Až se budete rozhodovat, do jakých rukou svěříte údržbu svého vozu Audi, nezapomeňte ani na to, že výborný technický stav Vašeho automobilu Vám bude přinášet úspory i po úspěšném absolvování technické kontroly. Vůz, který je skutečně „fit“, totiž jezdí s nižšími provozními náklady a při dalším prodeji má vyšší zůstatkovou hodnotu! I k tomu může nová služba Audi STK Service významným způsobem přispět.

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly