Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autozóna Průhonice: 50 vozů ke zkušebním jízdám na jednom místě

Ondřej Láník
Diskuze (26)
Padesátku nových vozů budou moci vyzkoušet zákazníci, kteří zavítají 22. nebo 23. září do Autozóny Průhonice. Audi, Volkswagen, Volvo, Nissan a Toyota představí na jedné ploše osobní i užitkové vozy, všechny s akčními cenami.

Padesátku nových vozů budou moci vyzkoušet zákazníci, kteří zavítají 22. nebo 23. září do Autozóny Průhonice. Audi, Volkswagen, Volvo, Nissan a Toyota představí na jedné ploše osobní i užitkové vozy, všechny s akčními cenami.

Spolupráce konkurenčních značek nebývá zatím u nás příliš obvyklá. V Průhonicích nedaleko Prahy již obchodníci značek Audi, Volkswagen, Volvo, Nissan a Toyota první kroky udělali. Z výhod budou těžit především zákazníci.

Autozóna Průhonice vznikla v srpnu 2006 díky ojedinělé spolupráci pěti autorizovaných dealerů z Komerční zóny Průhonice (D1 – EXIT 6). Výhodu největší koncentrace různých značek na jednom místě se rozhodli dealeři podpořit společnými propagačními aktivitami. Zákazníci zde mohou porovnat více než 85 modelů osobních i užitkových vozů, z toho téměř 50 vozů je určených ke zkušebním jízdám.

„Zákazníci často váhají nad několika různými značkami. Porovnání však obnáší časově náročné objíždění různých dealerů po mnoha lokalitách, zjišťování jejich otevírací doby, akčních nabídek apod. Rozhodli jsme se naším projektem Autozóny Průhonice vyjít vstříc všem zákazníkům, pro které jsou čas a co nejširší možnost srovnání důležité,“ vysvětluje Otakar Titman z Nissanu.

Na jedné ploše zájemci naleznou 22. a 23. září vždy od 9 do 18 hodin automobily od těch nejmenších s nízkou spotřebou, přes střední třídu, manažerské modely, vozy pro rodinné dovolené, užitkové vozy, ale i supersporty s vysokým výkonem. Po oba dva dny budou pro zákazníky připraveny i speciální prodejní akce na jednotlivé modely.

Akce se bude odehrávat na ploše nedaleko restaurace McDonald´s v Komerční zóně Průhonice. K přehledné orientaci v Autozóně Průhonice slouží webové stránky www.autozonapruhonice.cz, kde jsou uvedeny otevírací doby jednotlivých showroomů, kontaktní telefony a informace o aktuálních akčních nabídkách.

Příklady modelů, které budou k dispozici (včetně různých variant počtu dveří, motorů apod.):

  • Mini+malé vozy: Volkswagen Fox a Polo, Nissan Micra, Toyota Aygo a Yaris
  • Nižší střední + střední třída: Volkswagen Golf a Golf Plus, Audi A3 a A4, Volvo S40 a V50, Nissan Note a Almera, Toyota Corolla
  • Manažerské a luxusní vozy: Volkswagen Passat, Touareg, Audi A6, A8 a Q7, Volvo S60, S80 a C70, Nissan Primera a Murano, Toyota Avensis
  • Vozy pro rodinnou dovolenou: Volkswagen Sharan, Touran, Caddy a Multivan, Volvo V70, XC70 a XC90, Nissan Pathfinder a X-trail, Toyota Corolla Verso, Land Cruiser a RAV 4
  • Sportovní vozy: Audi TT, Nissan 350Z, Volvo S60 R a V70 R.
  • Ondřej Láník
    Diskuze (26)
    7. 9. 2006 19:00
    Re: PRŮHONICKEJ ČARDÁŠ
    :-) :yes:
    7. 9. 2006 18:03
    Re: PRŮHONICKEJ ČARDÁŠ
    >:D >:D :yes: