Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Chodec není pánem silnic (video)

Libor Zezulka
Diskuze (10)
Pravidla silničního provozu se nevztahují pouze na řidiče, ale také chodce. Když nedávají pozor, mohou zaplatit cenu nejvyšší. Více ukáže video.

Nejen na řidiče, ale také na chodce se vztahují pravidla silničního provozu. Zdaleka přitom nejde pouze o respektování semaforů na přechodech. Možné riziko ukazuje další poměrně naturalistické video z kolekce organizace DOE. Tvůrcům se znovu podařilo shrnout obsah videa výstižným sloganem: Pay attention or pay the price (dávej pozor nebo plať). Naše rada tentokrát zní: Než vstoupíte na silnici, pořádně se rozhlédněte....a hlavně nepište SMS.

Poznámka: Videa jsou k dispozici ve formátu DivX a WMV.Ke spuštění DivX videí je nutné mít v MediaPlayeru nainstalován plug-in DivX, který si můžete stáhnout zde. Tento formát lze s příslušným kodekem přehrát na všech operačních systémech.Ke spuštění WMV videí není nutné na platformě Windows nic instalovat - MediaPlayer sám video přehraje. Tento formát videa však není použitelný v jiném přehrávači a na jiných operačních systémech.

Další zajímavá videa najdete ZDE.

Libor Zezulka
Diskuze (10)