Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: jaké auto za 200 tisíc?

Tomáš Votruba
Diskuze (457)
Tohle je jedna z nejčastějších otázek před návštěvou bazaru. Máte 200 tisíc korun a přemýšlíte, co za to koupit. Malý novější vůz, nebo větší a trošku starší? A jakou značku a model? Jaké s tím máte zkušenosti? Vyjádřete se v diskusi.

Je sobota a pravidelní čtenáři AUTO.CZ už vědí, co je čeká. Minule to byla pěkná mela, v diskusi o pneumatikách se objevilo cca 600 příspěvků, tentokrát by to mohlo být podobné. Dnešní téma je aktuální pro spoustu řidičů. Jaké auto vybrat v hodnotě 200 tisíc Kč?

Tohle je jedna z nejčastějších otázek před návštěvou bazaru. Máte 200 tisíc korun a přemýšlíte, co za to koupit. Malý novější vůz, nebo větší a trošku starší? A jakou značku a model? Jaké s tím máte zkušenosti? Na co si dávat pozor při koupi u konkrétních vozů? A nebo je lepší si počkat a koupit za 300 tisíc menší, ale zbrusu nové auto? Vyjádřete se v diskusi.

Tomáš Votruba
Diskuze (457)
31. 8. 2005 22:19
Re: Už budeme končit, ne?
Ale vždyť já to tak psal. Já neodsuzoval, to bych tu nevypočítával nejvýhodnější variantu... P.S. Ať máš novej nebo jetej pekáč, na nic nehled, a buď sekáč ;-) :yes:
31. 8. 2005 20:49
Re: TAK TO ZASE SHRNEME, CO VY NA TO ?
Ted jsi ale vedle jak ta jedle. Novým kouskům se učím dnes a denně. Tedy novým dobrým kouskům. Já přece nikoho neurážím - to že mám na * :-) vína názor, že to jsou podezřele přiteplalí týpci není žádná snaha po urážení, to je názor vypěstovanej lety pohybování se ve společnosti, od zahradní restaurace nejnižšího kalibru po rauty na kterejch se těm, co si rádi vykaj třesou prsteny na ukázováčku... Takže to, že jsem ukončil diskuzi s Tibbym bylo proto, že já psal obecně o píčích vína, nikoliv o Tibbym a on naopak psal o mě. Co, to si přečti v jeho předposledním příspěvku. Abych to tedy vysvětlit snad už definitivně. Ano, já si vážím čestnejch chlapů, který umí urazit půllitr dvanáctky na ex a když se ti podívaj do očí, cejtíš v nich sílu života, ne ustrašený pohledy zpoza špuntu od lávhve bílého... Miluju chlapské jízdy, kdy není pro ostré slovo daleko a když už zazní, pak rychle odezní, a tam, věř nebo ne, ti je vejvrtka na nic. Tam se pije jinej čajíček, radio. Víno, ten mok bohů, nechť popíjí slušné dámy ve slušné společnosti dam. Mé milieu je trochu někde jinde... Řekl bych úplně jinde. Nebuď bláhový... Se ZZ to bylo trochu něco jiného - on to cítí jinak než já a nechápe, že člověk může mít svou hrdost i v tom, že by nesedl do jetýho auťáku. To je téma pro mně, a evidentně ne pro ZZ. Jenže to nechtěl chápat... tak jsme si to poměrně dlouze vyříkali. Myslím, že úspěšně. Takže pozor, radio, aby ta deska nehrála na tvém gramofonu... a nehrála tam nejakou špuntovou odrhovačku.
29. 8. 2005 21:37
BUĎ NAD VĚCÍ
Známá věc - Ať máš na auťák jakoukoliv částku, vžycky ti chybí 15 procent :-) Takže cesta z toho je jen slevit. Slevit z koní, z šíře pneumatik, z maximální rychlosti. Ale to je úplně šumafuk. Není krásnější pocit, než sednout do vlastní káry, vrazit tam jedničku a odpálit. Jestli ti to do stovky trvá pět, sedm ne sedmnáct vteřin, na to se vybodni. Hlavne cti styl. Tedy klasiku. Vezmeš staršího Golfa? Nervi mu na nápravy kola z vyhořelý 911ky u vás za barákem. Udělěj z něj takovýho Golfa, jako když vyjel z továrny. O tom to je. Šaškové tuningujou. Ty netuninguj. Nejsi přece šašek. Nezapomeň na třetí poučku profesora McNaila - míra tuningu je přímo úměrná intelektuální nesmělosti vlastníka vozidla. P.S. Na chodníku si někdy úplně jistej bejt nemúžeš. Zato na silnici poznáš šaška na dva kilometry.
28. 8. 2005 23:07
Re: MEGAPROBLÉM
Chápu...
28. 8. 2005 22:58
Re: 1. Logan 2.Picanto 3.Panda
No, tos asi vídal Dacii, licence Renault - 12. to byl velkej evropskej bestseler. Přečti občas nějaký báje. Znalost historie je podmínkou budoucí orientace... ;-)