Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Galerie Legendy: Aby se měli automobiloví fanoušci kde scházet

Ondřej Chamilla
Diskuze (5)
Líbila se vám minulý rok motoristická slavnost Legendy? Pokud ano, tak nejspíše oceníte i Galerii Legendy, tedy místo, kde by se fanoušci automobilů měli scházet.

Přípravy na druhý ročník motoristické slavnosti Legendy 2015 jsou v plném proudu, začaly se již nabízet vstupenky v předprodeji a nyní byla otevřena Galerie Legendy na pražském Pankráci. Právě tam si můžete koupit různé suvenýry a automobilové cennosti, které udělají radost každému fanouškovi světa rychlých kol.

Interiér galerie je údajně protkán láskou k historickým automobilům, přičemž nechybí ani minikavárna. V nabídce jsou automobilové modely, obrazy od malíře Yuriye Shevchuka či stylové oblečení některých pilotů. Otevřeno je denně od 9:30 do 17:00 hodin na adrese 5. května 49, Praha 4.

Kromě hlavní akce chtějí letos organizátoři Legend uspořádat ještě čtyři akce s názvem „Legendy v pohybu“ na různých místech republiky.

Ondřej Chamilla
Diskuze (5)
4. 2. 2015 11:03
Re: ...
Takze do pul roku tam jsou vietnamci, jo? No to je smutny.
4. 2. 2015 08:10
...
Heh, tak to to můžou zapíchnout rovnou.
Kombinace bezvadné polohy na 5. května a zavíračky v 17:00 zajistí rychlý a bezbolestný konec. ;-\
3. 2. 2015 19:36
Re: Výborný nápad,
Treba je to mysleny jako rychlovarna konvice pichnuta do prodluzky a kazdej si zaleje, jak bude potrebovat...
Avatar - Stejsn
3. 2. 2015 19:21
Bohužel
tam nebude nikdo chodit. Je to nesmyslné místo pro podnikání, stejně jako celá ulice 5. května. Zaparkovat tam nejde a je tam příšerný kravál (magistrála), od MHD je to daleko. V téhle oblasti se firmy mění velice často, žádná tam nevydrží dlouho, protože je to prostě pro provozovnu nevhodná lokalita.
Avatar - Dzakobo
3. 2. 2015 18:18
Výborný nápad,
jenom mi to připadá příliš malé. Pokud obchod funguje i jako kavárna, tak nikde není vidět stanoviště obsluhy.