4 hlavní přednosti alu kol

Prezentace klienta
Chtěli byste nějakým způsobem zatraktivnit vzhled vašeho automobilu a přemýšlíte, jak to udělat levně a jednoduše? Konec zbytečných úvah, zvolte nová hliníková kola!

Jsou to právě elektrony, jež dokážou dát celkovému vzhledu vašeho auta další rozměr. Investice přitom nemusí být nijak závratná. Jestliže nejste o alu kolech přesvědčení, ocitli jste se na správném místě. Zaměříme se teď na 4 základní výhody, jimiž se mohou pochlubit.

Unikátní design na prvním místě

Ano, originalita a touha po jedinečnosti jsou hlavními motivy pro nákup alu kol. Stačí se podívat na kterýkoli z modelů a o eleganci tohoto typu kol přestanete pochybovat. Dříve se elektrony montovaly výhradně na závodní vozy, nicméně dnes se už staly zcela běžnou součástí mnohých aut v běžném silničním provozu. Vybírat si lze ze spousty tvarů i barevných variací. Záleží jen na vašem vkusu a smyslu pro kombinaci s konkrétním vozem.

Pevná konstrukce hliníkových disků

Z jakých materiálů jsou vlastně hliníkové disky vyrobeny? Jedná se o směs hliníku a hořčíku, která zajistí kolům maximální pevnost. Jsou odolná vůči ohýbání a poškození mechanického charakteru. Stejně tak můžete zapomenout na korozi. Že tradičně sháníte pro vaše stávající kola poklice? I tato povinnost vám v případě pořízení elektronů odpadne. Hodí se i pro vyznavače pneumatik bez duší. Právě ony na hliníkové disky dokonale padnou.

Minimální hmotnost

Díky alu diskům bude vaše auto zase o něco lehčí. Použité materiály dokážou uspořit i několik kilogramů. Vůz se stává mnohem lépe ovladatelným a sníží se i spotřeba pohonných hmot.

Efektivní odvod tepla

Alu kola se vyznačují mimo jiné i aerodynamickým provedením otvorů. Proudění vzduchu minimalizuje riziko přehřátí a problémů s brzdami.

Líbí se vám elektrony? Vyberte si alu kola jednoduše online. Na aluapneu.cz je jich k dispozici spousta za výhodné ceny.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly