Hodinky pro chlapy, kteří smrdí benzínem

Prezentace klienta
Diskuze (3)
Je pro vás startování motoru tou nejkrásnější písničkou, jakou během dne můžete slyšet? Při každém přechodu tunelem túrujete motor, aby ho bylo slyšet opravdu všude?

V tom případě splňujete dva základní předpoklady na to, abyste byli milovníkem čtyřkolových a dvoukolových hřebců. A při vaší zálibě by vám měli dělat radost i hodinky, které jsou také inspirovány světem benzínu.

Pokud hádáte značku Diesel, hádáte správně

V takovém výběru přece rozhodně nemůže chybět značka, která je hotovým pojmem automobilismu. Ačkoli naftu dnes petrolheadi nemusí, stále ji najdeme v mnoha autech. A už brzy ji budeme moci najít možná i na vaší ruce. Hodinky Diesel vznikají v Itálii, což je další důvod pro to, abyste je milovali. Itálie je přece zemí všech těch Ferrari a Lamborghini ...

Cenově dostupné a kvalitní náramkové hodinky Diesel jsou v nabídce v mnoha designech a stylech. Při výběru vašich nových hodinek si tedy můžete opravdu vybírat a nechat se vést pouze vaším srdcem (podobně, jako při výběru vozidla). Zlaté, černé, stříbrné, žluté, menší, větší - je to jen a jen na vás, co si vyberete. Hodinky Diesel se hodí zejména mužům-elegánům, kteří mají rádi vysoký výkon a exkluzivní značky.

Japonské auto = japonské hodinky

Která značka je snad nejznámějším japonským výrobcem hodinek? Pokud jste odpověděli "Casio", trefili jste hřebík po hlavičce. Náramkové hodinky Casio řady G-Shock se na vaší ruce budou obzvlášť vyjímat, pokud budete držet volant sportovního modelu jedné z japonských značek, jako např. Honda nebo Subaru.

G-Shock seženete v téměř nekonečném množství barevných a designových variací, čímž je spolehlivě doladíte k jakékoliv barvě vašeho vozu - ať je klidně i jedovatě-zelená. Kromě designu Casio vyniká i kvalitou materiálů a zpracováním, což znamená i vysokou odolnost. Většina hodinek z této řady má i chronograf, takže i měření zrychlení z 0 - 100 km / h bude hračkou.

Milovníci německých aut, pozor! 

Zkratka MB je pro vás modlou a BMW spolu s Audi milovanými značkami? V tom případě zřejmě máte rádi německy strohý, ale mimořádně kvalitní a stylový design, nemluvě o zpracování. Hodinky Zeppelin kráčejí přesně v duchu těchto pilířů, díky čemuž se staly mimořádně oblíbenými zejména mezi námi - petrol fetišisty.

Jejich společným znamením je do detailu propracovaný ciferník, který vám čas ukáže opravdu stylově. Když s těmito hodinkami na zápěstí někomu řeknete, že jezdíte německým autem a máte rádi německou kvalitu, nezbude mu nic jiného než s vámi souhlasit. V nabídce značky jsou jak retro-působící hodinky, tak i modernější kousky. To proto, abyste je mohli dokonale přizpůsobit vašemu veteránovi nebo naopak moderní střele.

Pokud je pro vás jednoduchá elegance to pravé

Čisté linie bez zbytečných okras, jednoduchý interiér s množstvím displejů a nekýčovité sedačky v nenápadné šedé nebo černé barvě si žádají i jednoduché hodinky. Značka Daniel Wellington se pro řidiče hodí obzvlášť, protože z jednoduchého ciferníku, který mají, je mimořádně jednoduché odečítat aktuální čas.

Podle kůže ve vašem autě můžete vybírat konkrétní barvu řemínku. Fantazii se zde meze nekladou. Pokud jste čistý elegán, který na ohromený nepotřebuje nic vyumělkované, pak jsou hodinky Daniel Wellington těmi pravými i pro vás.

Petrolheadi také musí sledovat čas

Čas je důležitá veličina, kterou by měl sledovat i každý petrolhead. Budeme rádi, pokud se s námi v diskusi podělíte o zkušenosti s hodinkami pro milovníky benzínu. Které si vyberete vy?

Prezentace klienta
Diskuze (3)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly
30. 8. 2022 22:15
Hodinky
Vypadají super, ale nevím jestli bych do nich šel. Osobně už klasické hodinky vlastně tolik nenosím. Přemýšlel jsem nad těmi chytrými, ale nakonec se mi do nich nechtělo tolik investovat, tak jsem si místo nich koupil jen chytrý náramek. Teď mám tento https://www.mibandshop.cz/…iaomi-mi-band-7/ a jsem s ním neskutečně spokojený. Umí to vše, co od toho potřebuji. :)
19. 8. 2021 22:48
Hodinky
Tak to já osobně, bych snad šel jen do hodinek, které jsou chytré nebo dotykové, protože si myslím, že už je to dneska pomalinku standard a pokud nemáte nějaké drahé analogové hodinky, jste pomalinku za nějakého losera:D Já si ty hodinky pořizoval odsud - https://www.carneo.cz/smart-hodinky a docela dost spokojenost zatím :)
30. 9. 2020 01:47
Hodinky
Já mám teda daleko raději, když hodinky nesmrdí vůbec ničím a jsou vlastně úplně obyčejné :D Nechápu, proč bych měl mít na ruce něco, co je extravagantní nebo jinak výstřední. Stačí mi úplně obyčejné hodinky, jako koupíte třeba zde https://www.hodinky-beny.cz/