Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Konec pouličním závodům v Kalifornii: likvidací závodních strojů (video)

redakce AUTO.CZ
Diskuze (23)
Podle kalifornských úřadů se z ilegálních pouličních závodů stane, díky jejich novému zastrašovacímu prostředku, pouhá minulost.

Pouliční závody ve stylu „Rychle a zběsile“ jsou v Kalifornii oblíbenou zábavou, která se nelíbí tamním úřadům. Není divu, když zběsilí rádoby závodníci ohrožují nejen sebe, ale úspěšně likvidují i nic netušící chodce. Po sérii smrtelných nehod se tedy úředníci rozhodli jednat a vytvořili nové nařízení.

Řidičům, kteří budou přistižení při účasti na ilegálních pouličních závodech bude zabaven jejich automobil a oni půjdou domů pěšky. To by asi nebylo až tak hrozné, kdyby zabavený vůz skončil na policejním parkovišti, ale úřady rozhodli o likvidaci. Takže, sportovní náčiní pouličního závodníka se podívá do lisu a opustí jej v poněkud zploštělé podobě. Což dokazuje reportáž televizní stanice Fox News, v níž je slisována Honda Civic.

Je otázkou, jestli toto řešení bude opravdu účinné nebo se z ilegálních pouličních závodů stanou ještě ilegálnější pouliční závody a jejich účastníci se budou před policií skrývat lépe než mezinárodně hledaní zločinci.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (23)
Avatar - R32
23. 6. 2007 10:50
Dopručenie...
Pozerať sa na toto je ako pozerať sa na tíranie zvierat :'-( :'-( len by som doporučil z tých vozidiel pred šrotovaním vybrať flaše s dusíkom lebo v Kalifrnii za chvíľu nebudú mať žiaden lis, hehe >:D >:D
23. 6. 2007 05:56
Re: Blbost
Jo, jo, Amici jsou banda tupejch volu, ostatne stejne jako vsichni ostatni na tomto svete :no:
22. 6. 2007 13:18
Re: auto
Anglosaske pravo se dost lisi od toho na co jsme zvykli u nas. Osobne v tom nevidim problem. Pokud chce blbecek zavodit na ulicich a chytnou ho, tak at se nedivi ze mu sesrotujou auto. A pokud jine varianty do te doby nezabrali....?
Neco jinyho by bylo, kdyby chteli dat v CR podobne pravomoce treba Mestakum. Kazdej kdo by mel lepsi auto nez je jejich Favo/Felda tak by mu hrozilo exemplarni sesrotovani :)))
22. 6. 2007 12:13
Úřady rozhodli?
Nejenže valná část redakce nemá základní znalosti z automobilové historie, některé exempláře neovládají ani pravopis.... Styďte se a opavte si to, díky.