Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

m.Auto.cz: Mobilní verze Auto.cz je tady

Ondřej Láník
Diskuze (25)
K pohodlnému čtení a prohlížení Auto.cz už vám stačí jen mobil. Nová mobilní verze je vám k dispozici vždy a všude.

Boom mobilního internetu konečně zasáhl i český trh, a tak je tu nová graficky jednodušší verze vašich oblíbených stránek o autech.

Zatímco nároky na velikost obrazovky a množství stahovaných dat se radikálně zmenšily, informační hodnota zůstává nezměněná! Mobilní verze má stejné texty, tabulky, fotogalerie i videa, na jaké jste zvyklí z klasického zobrazení www.auto.cz.

Pro ranní ptáčata denně zveřejňujeme 5 až 8 zpráv už mezi 6:00 až 7:30 h, dalších nejméně 5 (ale častěji spíše 10) nových zpráv najdete na auto.cz během dne.

V mobilu teď máte k dispozici 1500 testů, které vyšly na Auto.cz v letech 1998 až 2011 a každý týden další 4 nové testy přidáme.

Samostatnou sekcí jsme věnovali videím, mobilní verzi má i populární rozcestník Jake.Auto.cz.

Jak se na mobilní verzi Auto.cz dostat? Jednoduše zadejte do prohlížeče adresu http://m.auto.cz. Stránku lze zobrazit i v běžném počítači, smysl ale dává hlavně v mobilech, které mají pořád ještě výrazně menší rozlišení, resp. malé rozměry, které složitou grafiku běžného webu nezobrazují právě pohodlně.

Stránka www.auto.cz je nově vybavena detekcí mobilních zařízení, takže když vyťukáte www.auto.cz do mobilního prohlížeče internetu, objeví se automaticky to co uvidíte na http://m.auto.cz. Samozřejmě máte právo volby, přepnutí z mobilní na klasickou verzi a naopak lze provést tlačítky na samotném konci každé stránky.

Musím něco stahovat? Ne, stránka funguje online, jako paralelní zobrazení klasické verze. A samozřejmě je - na rozdíl od všemožných aplikací - zadarmo.

Co potřebuji k prohlížení m.auto.cz? Nezbytný je mobilní telefon a mobilní připojení k internetu.

Pro jaká zařízení je m.auto.cz určeno? Při vývoji m.auto.cz jsme se snažili vyrobit jednoduchou stránku, která bude zobrazitelná na všech mobilních telefonech.

Stránka vám nefunguje správně? Mobilní verzi jsme testovali na nejčastěji používaných přístrojích na českém trhu, ale protože různorodost mobilních zařízení a jejich prohlížečů je mnohem větší než u klasických počítačů, může se stát, že zrovna na vašem přístroji něco nebude fungovat. Budeme rádi, když se nám s podobnými problémy ozvete!

Je dostupné celé auto.cz v mobilní verzi? Zatím ne. Začínáme, a tak jsme zatím připravili jen nejdůležitější sekce pro m.auto.cz, které mají pro mobilní zařízení nejlepší využití. Konkrétně jsou převedeny NEWS, TESTY, VIDEA a JAKE.AUTO.Cz.

Diskusní fórum, bazar, tapety, F1, duely a moje.auto.cz zatím na mobilní verzi čekají.

Přejít na mobilní verzi m.Auto.cz

Ondřej Láník
Diskuze (25)
Avatar - twistedTSD
7. 9. 2011 12:04
Re: přijde mi to zbytečné
Já to teď využil i na notebooku. Jen škoda té chybějící diskuse.
6. 9. 2011 17:00
DÍKY...
[odkaz]
6. 9. 2011 08:03
Re: Chyby
Vubec zadny.
Na vetsine uzemi, kde se pohybuji je 3G, nebo wifi, takze ani s rychlosti.
Nicmene nesouhlasim s tou zbytecnosti - mobilni verze je prehlednejsi (na mobilu, samozrejme) a skrolovani jen nahoru/dolu je pohodlnejsi na ovladani.
Avatar - v3jc3
6. 9. 2011 07:19
Re: přijde mi to zbytečné
no jo, na auto.cz 6-7 rokov zaspali, číst "nové" testy je jak číst náhrobní kámen. Měli by se poučit od Michala Fokrta z a autofunu
Avatar - twistedTSD
5. 9. 2011 20:59
fajne
Jen se na té mé kalkulačce 2630 nezobrazuje diakritika. :-)