Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

mmotion 2005 pohledem kamery (video)

Libor Zezulka
Diskuze (28)
Prostory Veletržního paláce v Praze se staly v prvních prosincových dnech Mekkou obdivovatelů luxusních a rychlých automobilů. Z netradiční akce pro vás máme i netradiční video.

Společnost AC EXPO připravila u nás ojedinělou společensko-výstavní akci s názvem Mmotion zaměřenou především na VIP z řad podnikatelů, středního a vyššího managementu, jejímž účelem bylo představit exkluzivní značky automobilů a motocyklů. Na výstavu jsme se zajeli podívat s redakčním fotoaparátem i kamerou. Fotogalerii jsme vám již nabídli, nyní přichází na řadu video.

Poznámka: Videa jsou k dispozici ve formátu DivX a WMV.

Ke spuštění DivX videí je nutné mít v MediaPlayeru nainstalován plug-in DivX, který si můžete stáhnout zde. Tento formát lze s příslušným kodekem přehrát na všech operačních systémech.

Ke spuštění WMV videí není nutné na platformě Windows nic instalovat - MediaPlayer sám video přehraje. Tento formát videa však není použitelný v jiném přehrávači a na jiných operačních systémech.

Další zajímavá videa najdete ZDE.

Libor Zezulka
Diskuze (28)
7. 12. 2005 22:05
Re: OMALOVÁNKY
Na čem jedeš? Už poměrně dlouho se prodávaj barevný monitory ;-)
6. 12. 2005 22:27
Re: OMALOVÁNKY
A na základě čeho jsi dospěl k závěru, že to není tak, že se utápíš v realitě a na pocity a fikce ti už nezbývá moc místa? To, jak vypadá Ferrari vím už poměrně dlouho. A jak stojej auta vedle sebe, no to stačí si zajet k Delvitě na parkoviště. Jde o úplně něco jiného. O pocit. Vyjádřit auto záběrem... vytvořit ten pocit z něho... možná aby sis pak to Ferrari chtěl koupit... co? P.S. fixky neber, mažou se.
6. 12. 2005 22:03
OMALOVÁNKY
prodávaj v trafice na rohu. Pokud bys, brácho, chtěl dlouhý, táhlý a chlupatý detaily, na který jsi zvyklej z nočních masturbačních seancí u videa... tak to tě tady ta produkce neuspokojí. Pokud však hledáš výraz, ponor do nálady, a kouzlo světla a stínu, koukej se tady. Možná se ti taky postaví :yes: P.S. Ty nevíš, jak vypadá Ferrari?
6. 12. 2005 18:22
INSPIRACE
:yes: :yes: Pokud bys to bejval chtěl naservírovat jako svýho oblíbenýho večerníčka, brácho, tak na to rychle zapomeň. Tohle by tě mělo nabudit. Pochop už. Jen pocity jsou realitou... to ostatní je dokonalý klam. P.S. Bravo :yes: :yes: