Na Hip Hop Kempu se opět sjede raperská elita. V čem se vozí nejslavnější z ní?

Prezentace klienta
Hudba, ženy a prvotřídní auta. To vždy byly a jsou největší vášně raperů. A obzvlášť za tu posledně jmenovanou "slabost" neváhají mnozí z nich utratit statisíce dolarů.

V jejich vozových parcích jsou ustájeny nejluxusnější limuzíny, sporťáky i SUV, která figurují v žebříčku nejdražších aut na světě.

Podle jednoho z takových přehledů měli za své současné vozy nejvíce utratit Kanye West za jeho Lamborghini Aventador (které je k dostání za cca 350.000 dolarů čili kolem 9 milionů korun), Rick Ross, který se prohání zeleným Ferrari 458 Spider za cca 300.000 dolarů a obdobnou částku měl za svého Rolls-Royce Ghost vydat i Future.

Nejnovější BMW i8, které se pohybuje kolem 140.000 dolarů, si pořídil Desiigner a Game za nejdražší SUV na světě - Bentley Bentayga zaplatil kolem 230.000 dolarů.

Velké oblibě u hip hoperů se těší dále Cadillac, Porsche, Chevrolet, Lexus a Mercedes, za to na Audi v jejich garážích více méně nenatrefíte. Stejně tak nikdy moc nepropadli v Evropě oblíbenému Volvu nebo Saabu.

Kdo šetří svoji peněženku i životní prostředí je Jay Z, který se dříve proháněl v Maybachu, ale dnes vlastní Teslu Model S. Tahle démonická kráska s černým exteriérem i interiérem ho v roce 2014 údajně stála "pouhých" 80.000 dolarů a radost z ní měla i raperova manželka Beyonce.

Stejně jako Jay Z si na okázale luxusní vozy nepotrpí ani Common - americký raper, herec a známý aktivista, který vyhledává především auta spolehlivá a praktická. Obojí našel u Range Roveru Sport, kterému propadl již před několika lety. Mercedes i další značky ale stejně jako řada jiných hip hoperů zmiňuje v textech svých tracků, které si čeští fanoušci mohou poslechnout live už za dva týdny ve Festivalparku v Hradci Králové, kde bude Common vévodit letošnímu ročníku Hip Hop Kempu.

Více informací se dozvíte na www.hiphopkemp.cz.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly