Objevte v sobě ryzí charakter. Jak na silnici, tak v životě!

Prezentace klienta
Charakter. S vrozeným základem se narodíme, zbytek se utváří na cestě naším životem. Přes všechny překážky, úskalí, nástrahy a zrady jsou mezi námi tací, kteří jednají charakterně. Vždy a všude.

Ne protože čekají pochvalu nebo poplácání po zádech, ale protože věří, že jejich charakter je to, co utváří jejich život. Nenechte se napálit – jsou to právě zdánlivé maličkosti, které hrají velkou roli. Například to, jak se člověk chová za volantem.

Mít charakter znamená udělat správnou věc, snažit se šetřit city druhých, nezanechávat za sebou zlobu a polámané naděje. Být charakterní také znamená snažit se jednat tak, jak bychom chtěli, aby se ostatní chovali k nám. To dává smysl, nemyslíte?

Pravidlo tři vteřin

Člověk ve vypjaté situaci potřebuje tři vteřiny k tomu, aby se nadechl, uklidnil a s chladnou hlavou se zachoval racionálně. Například tři vteřiny potom, co vám někdo nabourá auto. Můžete se naštvat, můžete vystoupit a křičet. Nebo se můžete zachovat charakterně. Třeba proto, že v autě může sedět nezkušený mladý řidič, třeba proto, že vy jste také bývali roztržití a nezkušení. Možná i kvůli tomu, že každý dělá chyby a shovívavost dělá tenhle svět lepším místem. Tři vteřiny než začneme přilévat olej do ohně a tím dělat situaci nepříjemnější.

Vezměte si nám všem známé situace jako příležitost pomoci zoufalému řidiči v odstavném pruhu. Pomůžete, nebo pojedete dál? Probuďme v sobě charakter, a když můžeme pomoct, udělejme to.

Charakter není tvořen slovy ale skutky

Charakter člověka se nepozná podle toho, co říká, ale jak se chová, když se má rozhodnout mezi dobrem a zlem. Mezi pomstou a odpuštěním. Až příště budete sedět za volantem a bude možnost troubením pokárat chybujícího řidiče, jak se zachováte? Dáte průchod svému egu a budete zběsile troubit, nebo projevíte svůj charakter?

Pivo s charakterem pro muže s charakterem

Před dvěma roky si výrobní tým pivovaru Krušovice a jeho sládek Michal Havrda dali slib, že uvaří za studena chmelený ležák. Svůj slib splnili, a tak vznikl vynikající Ležák za studena chmelený, který se zaslouženě stal pivem s charakterem pro muže s charakterem… ti ho ale pijí až po jízdě.

https://www.krusovice.cz/lezak.html

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly