Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Oficiální video: Mercedes-Benz CLS - Óda na křivky

Ladislav Čermák
Diskuze (5)
Že i v dnešní době, přející spíše ostrým úhlům a hranám, se najde místo pro uklidňující křivky, dokazuje video novinky Mercedes-Benz CLS, ztělesňující oblouk na oblouku...

Vyznávání oblin dosáhlo patrně vrcholu; nic oblejšího než Mercedes-Benz CLS už patrně vymyslet nejde. Oblý je zvenčí, oblý je zevnitř, a přesto působí dynamicky. Podívejte se na studii, inspirovanou elegantními tvary a poznáte, že estetika se dá stvořit i bez pohybu. Jen ve studiu a s trochou počítačových animací...

Poznámka: Videa jsou k dispozici ve formátu DivX a WMV.

Ke spuštění DivX videí je nutné mít v MediaPlayeru nainstalován plug-in DivX, který si můžete stáhnout zde. Tento formát lze s příslušným kodekem přehrát na všech operačních systémech.

Ke spuštění WMV videí není nutné na platformě Windows nic instalovat - MediaPlayer sám video přehraje. Tento formát videa však není použitelný v jiném přehrávači a na jiných operačních systémech.

Další zajímavá videa najdete ZDE.





komerční sdělení:

Elegance i v zimě - LEVNÁ hliníková kola!

Jednou ze zajímavých akcí nadcházející zimní sezóny je ELEGANCE I V ZIMĚ, která nabízí hliníková kola za podobnou cenu, za jakou byste nakoupili plechová kola spolu s poklicemi.

Ladislav Čermák
Diskuze (5)