Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Opeřený hazardér přechází dálnici (video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (11)
Přebíhání natož pak přecházení dálnice se čtyřmi pruhy není právě nejbezpečnější sport. Někteří šťastlivci to ovšem zvládnou i velmi pomalou a kolébavou chůzí.

Hrdinou více než dvouminutového snímku je s největší pravděpodobností Anhinga, zástupce čeledi veslonohých ptáků podobných kormoránům nebo terejům. Tito ptáci se vyskytují v tropickém a subtropickém pásů prakticky kolem celé Země a náš chodec bude nejspíš z Floridy.

Anhingy se živí rybami, které harpunují špičatým zobákem. Narozdíl od kachen nemají tito ptáci dokonale promaštěná křídla a po své lovecké výpravě ve vodě se musí sušit na slunci. Dokud není Anhinga dokonale suchá nemůže létat a pokud se chce někam dostat, musí po svých.

Kdo někdy zkusil chodit s potápěčskými ploutvemi na nohou, musí uznat, že Anhinga, jejíž nohy vypadají podobně, měla skutečně kuráž, když se vydala po svých přes poměrně rušnou dálnici. Naštěstí narazila na řadu řidičů, kteří přibrzdili nebo ji objeli a ona mohla dojít, tam kam potřebovala.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (11)
Avatar - Sonny Crockett
22. 10. 2011 20:26
Re: už i ptáci
Jo dnešní člověk musí být ze stránek, jako je např. NDR naučenej, kdy zvuk vypínat a na co rači vůbec nekoukat >:D
Avatar - Sonny Crockett
22. 10. 2011 20:23
Re: už i ptáci
Na ptáky jsme krátký
Avatar - Sonny Crockett
22. 10. 2011 20:22
Re: jo v cine prejedou
Jo, fakt odporný, co nějaký lidi dokážou :-( :no:
Avatar - saldy
22. 10. 2011 15:31
Re: už i ptáci
Ano dobrý nápad, příště až nám auto.cz pustí video jak muslimáci ubíjejí k smrti bezbranného člověka na kapotě Toyoty, aspoň nebudu muset poslouchat "alláh akbar"
Avatar - Loptos
22. 10. 2011 12:12
Re: už i ptáci
Preto pozeram videa bez zvuku >:D