Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Policejní honička v Nizozemsku skončila obrovskou nehodou. Bylo to nutné?

Stanislav Kolman
Diskuze (28)
V minulém týdnu se na silnicích v Nizozemsku odehrála při policejní honičce ošklivá dopravní nehoda. Je skoro neuvěřitelné, že nikdo nepřišel o život.

Incident se sice odehrál již minulý týden, záznam z palubní kamery však začal kolovat po sítích až v posledních dnech. Podle všeho šlo o policejní honičku, které se kromě deseti policejních vozů zúčastnily dvě dálniční stíhačky Volvo a neoznačené BMW X5. Cíl? Zloději v Subaru Forester, kteří prchali po vyloupení supermarketu.

Řidič Volva se pokusil o zastavení zlodějů, když před nimi začal brzdit. Muž za volantem prchajícího auta se však pokusil úhybným manévrem objet auto z pravé strany, avšak trefil obrovské SUV tak, že vyletěl ze silnice a úprk završil několika kotrmelci. Palubní kamera v té chvíli ukazovala rychlost 177 km/h.

Posádka incident přežila, ale počínání policejního sboru se na sítích nesetkalo s pochopením. Lidem se nelíbí, že při honičce byla ohrožena bezpečnost ostatních účastníků dopravního provozu. Zejména přičteme-li k tomu fakt, že vůz „přistál“ na přilehlých vlakových kolejích. Nechceme ani domýšlet, jaké následky by to mělo, kdyby zde v tu chvíli projížděl vlak.

Akce se podle mnohých měla zkoordinovat lépe, zvláště když byla policistům k dispozici letecká podpora. A jaký je váš názor? Souhlasíte s postupem, který můžete vidět na videu, nebo byste věc řešili jinak?

Stanislav Kolman
Diskuze (28)
6. 7. 2018 13:46
Re: Uštvali ho ako zver !
To sa týka evidentne teba, nenahánali niekoho, kto mal prepadnutú technickú, alebo prekročil rýchlosť o 5km/h
6. 7. 2018 13:41
Re: Uštvali ho ako zver !
To iste, na strane druhej si skús predstaviť reakciu verejnosti pokiaľ by ich nechali zmiznúť a o pár km ďalej by niekoho rýchlou jazdou zostrelili z cesty. To by zase bolo kvákov na tému, kde a čo policajti robili a prečo ich dávno neupratali.
6. 7. 2018 12:38
Kuřata v akci!
Takto to dopadne když si vezmete víc kusů než je dovoleno! 8-s
Avatar - pradeda777
6. 7. 2018 11:39
Re: Uštvali ho ako zver !
Moc se divas na americke filmy. Omez to.....
6. 7. 2018 06:48
Re: Omezenec
Otázkou je, jestli imbecilní i.dioti jako ty smí vůbec psát na veřejné weby.

Za tebe se ani nestydím, hloupý fracku....potřebuješ jen přes tlamu. :-!