Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Povedená TV reklama: Nadprůměrně rychlý traktor

Ladislav Čermák
Diskuze (5)
Z takřka bezedných zásob originálních TV spotů jsme tentokrát vybrali jeden starší...

Horký letní den, nehybný srpnový vzduch leží na krajině jako těžká peřina, kdo mohl, schoval se před nemilosrdným sluníčkem někam do bezpečí. Zemědělec z nedaleké vesnice se stejně jako každý den vrací z namáhavého orání na svém obstarožním traktoru domů a v duchu už se těší na orosené pivo. Na silnici, kterou denně používá, nechala dopravní policie zřídit radar k měření rychlosti. A hned první den mu změří s postraším traktorem rychlost vysoko přes 200 km/h. Jak to bylo? Zemědělec měl už fakt velkou žízeň? Traktor byl ve skutečnosti americký dragster? Nebo nebyl radar na něco takového připravený? Samá voda, ve skutečnosti v tom měl prsty někdo jiný. Kdo? To se dozvíte v našem videu.

Poznámka: Videa jsou k dispozici ve formátu DivX a WMV.

Ke spuštění DivX videí je nutné mít v MediaPlayeru nainstalován plug-in DivX, který si můžete stáhnout zde. Tento formát lze s příslušným kodekem přehrát na všech operačních systémech.

Ke spuštění WMV videí není nutné na platformě Windows nic instalovat - MediaPlayer sám video přehraje. Tento formát videa však není použitelný v jiném přehrávači a na jiných operačních systémech.

Další zajímavá videa najdete ZDE.

Ladislav Čermák
Diskuze (5)