Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Přijeďte do Třince na Autosalon a Vlnobití Tuning Show

Dariusz Szynder
Diskuze (1)
Od minulého roku má i hutnické město Třinec svou tuningovou show. Po mimořádně úspěšném nultém ročníku se letošní akce přesouvá do sportovního areálu v Třinci a je rozšířená o autosalón. Nebudou chybět soutěže o nejlepší tuning a ve sprintu.

Po úspěšném nultém ročníku se mílovými kroky blíží oficiálně první ročník tuningové akce nazvané Vlnobití Tuning Show. Akce se bude konat 28. července 2007 v prostorách sportovního areálu Stars v centru Třince. Na sportoviště byla akce přesunuta z důvodu velkého zájmu ze strany veřejnosti, vystavovatelů i úpravců. Díky tomu bylo možno tuning show rozšířit také o autosalón.

Kromě autosalónu a tuningového srazu, kde se představí velké množství upravených vozů z Čech, Slovenska i Polska, se v programu objeví kaskadérská show, proběhnou také sprinty na 200 m v několika kategoriích. Návštěvníkům zahrají rockové kapely ASPEKT a Beatles Revival, celým programem bude provázet moderátor rádia Kiss Morava Víťa Goršanov.

Celá akce začíná již v 8 hodin registrací upravených automobilů. Vstupenky na Vlnobití Tuning Show 2007/Autosalón 2007 jsou slosovatelné a jeden z diváků tak může odjet na novém minibiku.

Dariusz Szynder
Diskuze (1)