Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

77.ročník ženevského autosalonu vidělo 730 tisíc návštěvníků

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (6)
V neděli 18. března opustil ženevské výstaviště poslední návštěvník autosalonu a automobilky se mohly pustit do odvážení vystavených vozů a rozebírání svých expozic.

Dva dny po skončení pořadatelé vydali tiskovou zprávu, v níž označili pravě proběhlý autosalon za jeden z nejúspěšnějších v historii automobilových výstav v Ženevě. Letošní autosalon navštívilo 730 736 návštěvníků, což je druhé nejvyšší číslo ze všech proběhlých výstav v Ženevě. Podle průzkumů navštívilo v prvních šesti dnech ženevské výstaviště okolo 15 000 návštěvníků pocházejících ze 100 různých zemí. Další průzkum odhalil, že 39 % návštěvníků pocházelo ze zámoří. Ženevský autosalon hostil také téměř 5000 novinářů.

Další ročník autosalonu v Ženevě má probíhat od 6.března do 16.března 2008.

Příloha magazínu Auto.cz: Ženeva 2007

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (6)
22. 3. 2007 07:56
jak jsem viděl ženevu já
Já jsem letošní ženevu viděl takhle - bydlení musí býti luxusní čemuž formule dokonale odpovídá [odkaz] - a teď všichni honem rychle dovnitř [odkaz] [odkaz] - u isuzu se nevystavuje [odkaz] - prezentace na základě windows není to pravé ořechové [odkaz] - jak to vypadá když se fotí modelky [odkaz] [odkaz] - každou novinku je třeba pořádně nafotit [odkaz] - hlavní je dostat se dovnitř platí hlavně pro podezřelé skupiny [odkaz] - novináři rovnají tiskové materiály [odkaz] [odkaz] [odkaz] - zejména asijští přátelé zkoumají ale hlavně fotí co vymyslela konkurence [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] - hlavní natáčet natáčet natáčet [odkaz] [odkaz] - natáčející dívčí štáb [odkaz] - unavení novináři [odkaz] [odkaz] - češi hrají fotbálek [odkaz] - nutností je vozík na tiskové materiály a dárky od automobilek – profíci mají dva a více [odkaz] - odpočívající modelka [odkaz] - a teď rychle pro prospekty – dejte mi prosím dva i pro kolegu [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] - holky jsou kolikrát hezčí než auta [odkaz] - dobrá novinářka [odkaz] - hlavně že je to zadarmo [odkaz]