SimpleRent a Mercedes-Benz Sprinter plný lyží

Prezentace klienta
SimpleRent „Mobilní půjčovna až do domu“ je novou službou, která pro vaše děti jednoduše zajistí správné lyže. Zrušili jsme čekání ve frontě. Vymazali potřebu někam pro lyže s dítětem cestovat, a tak zabít celé odpoledne.

Zbavujeme vás, rodiče, veškerých starostí o dětské vybavení.

Taková půjčovna tu dosud nebyla. Dostat se k vybavení takto pohodlně a za tak velkorysých podmínek je ojedinělé i v evropském měřítku. Když na to přijde, vlastně nemusíte vytáhnout paty z domu!

Jak to funguje?

Na webu simplerent.cz si vyberete sport, kterému se vaše dítě věnuje – sjezdové lyžování, snowboard nebo kolo, vyplníte jednoduchý dotazník, zadáte údaje o dítěti – věk, váhu, výšku… A nakonec vyplníte adresu, kam chcete potřebné vybavení dovézt. Pak vám zavolá náš dispečink, doladíte detaily a ve smluvený čas před vašimi dveřmi zastaví Mobilní půjčovna SimpleRent se širokým výběrem setů lyží nebo snowboardů. Společně s dítětem – a za asistence profesionálního personálu – si na místě vyberete konkrétní model, důkladně vyzkoušíte boty, vyfasujete patřičné hole, a chcete-li i přilbu, obal a brýle. Technik na místě seřídí vázání a za chvilku máte vše komplet hotovo.

Ušetříte spoustu času, zbavíte se stresu, a navíc dostanete individuální a ničím nerušenou konzultaci a s ní jistotu, že vaše dítě má to nejlepší možné vybavení – přesně to, co potřebuje.

Nekupujte - používejte a užívejte!

SimpleRent půjčuje dětské vybavení zpravidla na celou sezonu. Proč? Máte jej stále u sebe, jako by bylo skutečně vaše. Můžete kdykoli kamkoli vyrazit. Nemusíte se starat o před- a posezonní servis nebo o skladování. Lyže a boty prostě vrátíte, když už nejsou potřeba. Vlastně to není typická půjčovna, ale něco jako operativní leasing. V případě, že dítěti přestane něco z vybavení vyhovovat – například skokově vyroste nebo se ukáže, že bota nesedí přesně – zajdete ho jednoduše a zdarma vyměnit do některé kamenné SimpleRent půjčovny.

Listopad! „Mobilní půjčovna do domu“ je zdarma!

Po Praze za vámi SimpleRent standardně přijede za poplatek 149 Kč. Během listopadu 2018 je to ale jinak. Díky společné akci se značkou Mercedes-Benz totiž rozvážíme vybavení zdarma. Když si na simplerent.cz uděláte rezervaci včas, přijedeme v listopadu i k vám.

A cena?

Lyžařský set pro nejmenší děti, tedy věkovou kategorii 2-3 roky si půjčíte kdykoli na celou sezonu již od 1190 Kč, pro starší pak za 1690–2490 Kč. A pak už lyžujete či snowboardujete, zkrátka užíváte si zimu naplno. Vybavení nám vrátíte kdykoli do konce května…

www.simplerent.cz

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly