Střešní boxy a nosiče si nemusíte kupovat, dají se i půjčit

Prezentace klienta
V našich končinách zimní sezóna pomalu končí, přičemž lyžařská střediska se začínají loučit se sportovními nadšenci.

Pokud jste však ještě neměli možnost vyrazit za lyžováním, nemusíte čekat rok, než opět napadne na českých horách sníh, protože v zahraničí se ještě jezdí na svazích ostošest. Jestliže jste se tedy rozhodli, že vyrazíte do rakouských či italských Alp, ale vzpomněli jste si na poslední chvíli, že nemáte ani střešní box či nosič, existuje řešení.

Samozřejmě je nesmysl kupovat si střešní box či nosič lyží na konci zimního období, ještě navíc se nejedná zrovna o nejlevnější položku. Pokud ho navíc využíváte sotva jednou za rok, ani se vám nevyplatí kupovat si nějaký nový model. Ideální je půjčit si dané vybavení, čímž nejenže ušetříte peníze, ale také místo, protože je potřeba myslet i na uskladnění boxu v době, kdy ho nevyužíváte.

Půjčovna střešních boxů vás připraví na zimní dovolenou

Věděli jste vůbec, že něco jako půjčovna střešních boxů existuje? Jestliže nemáte příliš prostorné vozidlo, navíc cestujete i s dětmi, a tak se vám všechny lyže či snowboardy nevlezou do úložného prostoru vozidla, střešní box určitě oceníte. Bez problémů do něj vložíte sportovní vybavení, stejně tak i nějaké další věci, jako jsou hračky pro děti, klidně i oblečení a podobně.

Pražská půjčovna střešních nosičů BöHM má hned několik pádných důvodů, proč byste si měli takové pomocníky pouze půjčit. Průměrně totiž člověk využije střešní box 1,25 týdne za rok, což je vskutku zanedbatelná doba. Po zbytek roku je uskladněn někde v garáži či ve sklepě, a tak počítejte s návratností koupeného boxu za deset let.

Právě zmíněná půjčovna vám nabídne nejen několik různých typů střešních nosičů, ale také vám zajistí odbornou montáž, a to zcela zdarma.

Půjčovna nabízí i nosič kol

Pokud z časových důvodů nestihnete žádnou aktivní dovolenou v zimě, nevadí, protože ještě na vás čeká léto, kdy si prostor určitě najdete. Sice už nevezmete s sebou lyže, ale zase si můžete přibalit kolo. Společnost BöHM vystupuje i jako půjčovna nosičů kol, přičemž nabízí varianty buď na tažné zařízení (jestli je jím váš automobil vybaven), nebo na střechu.

Cena za zapůjčení například nosiče kol na tažné zařízení vyjde od 160 korun na den. Ještě záleží na tom, zda si ho chcete půjčit v sezóně či mimo ni. Střešní box je levnější a vyjde už od 95 korun na den. Rezervaci provedete dopředu na požadovaný termín online, zaplatíte požadovanou částku, a potom si jen ve stanovený termín přijedete s vozidlem, aby mohla být provedena odborná montáž.

Využijte služby, která vám ušetří spoustu peněz. Půjčovna střešních nosičů je připravena poskytnout vám své komplexní služby.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly