Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Buďte jako Clarkson! Přichází hra The Grand Tour pro Xbox a PS4

David Bureš
Diskuze (0)
Hra The Grand Tour vám umožní vyzkoušet si práci Clarksona a spol., aniž by vás doprovázeli další muži středního věku. Tak zní alespoň oficiální popis.

Pánové Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May již čile pracují na třetí sezóně pořadu The Grand Tour vysílaného prostřednictvím internetové televize Amazon Prime. Vedle nových eskapád populárního tria moderátorů se však můžeme těšit i na jednu novinku, nové epizody oblíbeného pořadu doprovodí i stejnojmenná hra pro herní konzole z dílny Amazon Game Studios.

Příchod The Grand Tour Game avizuje přiložený trailer, který dokazuje, že původní show bude mít hra hodně blízko. Hráči si totiž budou moci zajezdit se stejnými automobily jako Clarkson a spol. v jejich pořadu, a to dokonce v lokacích, které v průběhu natáčení navštívili.

„Jednoduše můžete být námi,“ shrnuje koncept hry James May a jeho kolega Richard Hammond ho doplňuje: „Budou tam všechny úkoly a zážitky, které jsme zažili. Tentokrát ale budete řídit vy.“ Jeremy Clarkson pak svým pověstným humorem dodává: „Pokud jste chtěli jet někdy s námi, s touhle hrou se dostanete nejblíže, co to půjde. Tedy pokud neunesete Jamese a neukradnete jeho obličej.“

Trailer připomíná hlavně automobily z předchozích dvou sezón, jako je Ford Mustang, McLaren P1 nebo Rimac Concept One, zasoutěžit si ale budete moci i s vozy s nadcházející sezony, která se na obrazovkách objeví v průběhu podzimu. Při zakoupení sezónního pasu se vám totiž každý pátek spolu s odvysíláním nové epizody odemknou nová vozidla a nové dráhy z toho konkrétního dílu.

Vedle vyzkoušení aut z pořadu, jízdách na trasách, které Clarkson a spol. během svých cest navštívili, nebo splňování zadaných úkolů bude součástí hry také multiplayer až pro čtyři hráče. Z traileru pak vyplývá, že hru doplní i vtipné komentáře trojice moderátorů.

The Grand Tour Game si budete moci zahrát na herních konzolích PS4 a Xbox One, hra má být vydána na podzim, zhruba v době, kdy se stejnojmenný pořad vrátí do vysílání. Kolik za ni zaplatíte, zatím společnost Amazon neuvedla. Podle prvotních zpráv bude nicméně dostupná jen ve Velké Británii, USA, Německu a Francii.

David Bureš
Diskuze (0)