Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tričko od AUTO.CZ získává MichalH, Jirka a GTI

Tomáš Votruba
Diskuze (57)
Minulou sobotu jsme diskutovali nad tématem "Sex v autě". V článku jsme vyhlásili minisoutěž o tričko s logem AUTO.CZ pro 3 nejlepší příspěvky nebo příběhy na téma "Sex v autě". Zde jsou výherci.

Minulou sobotu jsme diskutovali na téma Sex v autě. V článku jsme vyhlásili minisoutěž o tričko s logem AUTO.CZ pro 3 nejlepší příspěvky nebo příběhy na téma "Sex v autě". Tričko s logem AUTO.CZ získává MichalH, Jirka a GTI. Výherci nechť se hlásí na adrese redakce@auto.cz. Gratulujeme.

Tomáš Votruba
Diskuze (57)
15. 7. 2006 22:26
Re: RetroPrague 2006
:yes: :yes:
15. 7. 2006 19:34
S VELKOU POKOROU
vůči práci celé redakce... s velkým respektem ke kolegům, přispěvatelům - "spolutričkařům", s velkou úctou k ostatním kolegům, přejícím nám ocenění, a s velkým pochopením těch, respektive toho, komu vlastní žluč potřísnila klávesnici, jsem přečetl tento článek... Víte... jsem neskonale šťastný, že nebyla oceněna hrubost, neomalenost, sprostota a primitivismus, jsem neskonale šťastný, že vyhrál humor, vtip, fórek... prostě... vyhráli jsme to my, všichni... co se chceme a umíme smát, ať už nám to stojí jenom v garaži, či jenom jednou za měsíc. P.S. Všem panicům, kteří čekali, že se jim dostane návodu, jak na to... jednu radu - Nikdy si nezoufej, když ti nedá, ovšem to, že ty bys dal každé, nemusí každej vědět... vyber si však jednu... které dáš všechno... všem ostatním pak slibuj jen to, co jim můžeš také splnit... To, žes to měl dělat celej život obráceně, to pochopíš až už bude pozdě... naštěstí. P.P.S. Moc, moc vám děkuju za ocenění. BRAVO AUTO.CZ :yes: