Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Turbo-týdny na Auto.cz: sestava kompletní

Libor Zezulka
Diskuze (34)
Slíbili jsme vám testy třech sportovních automobilů v rozmezí třech týdnů. Škodu Octavii RS a Opel Astra OPC doplnil Ford Focus ST (včetně videa).

Turbo týdny na Auto.cz odstartovala Škoda Octavia Combi RS vybavena zážehovým přeplňovaným dvoulitrem 2.0 TFSI. V minulém magazínu jste si mohli přečíst test divokého Opelu Astra OPC s motorem 2.0 Turbo a tento týden se dostalo na působivý hot hatch z dílny Fordu – Focus ST s přeplňovaným pětiválcem 2.5 litru.

Octavii RS a Focus ST si můžete prohlédnout i na videu, Astru OPC vám obrazem i zvukem představíme v rámci chystaného srovnávacího testu Astry OPC a Focusu ST. Máme pro vás zajímavý akcelerační souboj těchto dvou hot hatchů. Doufáme, že se vám turbo týdny líbily, další adrenalinové vozy budou následovat.

Níže si můžete stáhnout i video Mazdy6 MPS, která se rovněž řadí mezi turbo siláky a také lahůdku - video BMW M6 (u něj byste samozřejmě turbo hledali marně).

Poznámka: Videa jsou k dispozici ve formátu DivX a WMV.

Ke spuštění DivX videí je nutné mít v MediaPlayeru nainstalován plug-in DivX, který si můžete stáhnout zde. Tento formát lze s příslušným kodekem přehrát na všech operačních systémech.

Ke spuštění WMV videí není nutné na platformě Windows nic instalovat - MediaPlayer sám video přehraje. Tento formát videa však není použitelný v jiném přehrávači a na jiných operačních systémech.

Další zajímavá videa najdete ZDE.

Libor Zezulka
Diskuze (34)
17. 5. 2006 00:01
Re: TURBO ŠTRAJK
;-)
17. 5. 2006 00:00
Re: TURBO ŠTRAJK
:yes: :yes:
16. 5. 2006 23:59
Re: TURBO ŠTRAJK
Dost dobrý... na člověka ;-) :yes: