V garáži jako v pokojíčku

Prezentace klienta
Máte tak rádi svého čtyřkolovéha mazlíka, že byste si jej klidně postavili do obýváku?

Představte si, že v Americe jeden muž parkuje své maserati v obýváku, společně mají krásný rozhled po krajině a pozorují okolní přírodu. V Polsku milovník tzv. „maluchů“ chce mít své malé autíčko u sebe a tak je doslova zaparkoval vedle sedačky v obývacím pokoji a dívá se s ním na televizi. Jen prý manželka to nerada vidí. Nu, která manželka by byla nadšená, když vám část pokoje zabírá auto. Možná trochu extrém, že?

Svá auta máme prostě rádi. A i když je nedáváme do obýváku, přesto bychom je měli parkovat v garáži, která bude prospívat jak našemu, tak i jejich „zdraví“. Zejména na podzim a v zimě, kdy je venku sychravo, proudí dovnitř spousta vlhkého vzduchu. Vzhledem k tomu, že garáž zůstává většinu dne i noci zavřená, vlhký vzduch nemá kudy uniknout. Vysoká vzdušná vlhkost autu nijak nesvědčí. Navíc v místnosti vzniká ideální prostředí pro růst zdraví škodlivých plísní. Jak se ale s tímto problémem vypořádat?

Když plísně již vznikly, je nutné se jich zbavit. Ideální je použít některý z přípravků na plísně, například Ceresit STOP PLÍSNI ALL IN ONE. Maximální ochranu zajistí Ceresit STOP VLHKOSTI AERO 360°, který pohlcuje nadměrnou vlhkost pomocí speciálního tvaru přístroje a tablety a sráží ji v tekutinu. Kvalita a rychlost účinku je zaručena kombinací originálního Ceresit systému a originální Ceresit tablety, které fungují jako celek. Tak, jak tableta nasává vlhkost, postupně se rozpouští a tekutina se shromažďuje ve spodní části přístroje. Jedna tableta vydrží fungovat 1 – 2 měsíce podle velikosti místnosti a hladiny vzdušné vlhkosti. Poté můžete zakoupit náhradní tabletu. Když se potýkáte s nadměrnou vzdušnou vlhkostí v autě, stačí použít Ceresit Stop Vlhkosti Absorpční sáčky, které jsou určené pro malé uzavřené prostory. Ceresit přináší zdravější prostředí pro vás i vaše auto.

www.stop-vlhkosti.cz

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly