Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Brazilci si vystřelili z řidiče, který parkoval na místě pro invalidy

redakce AUTO.CZ
Diskuze (10)
Na vyhrazených místech se bez patřičných povolení parkovat nemá. Parta Brazilců si vystřelila z řidiče, kterému to bylo úplně jedno.

Pokud se občas při projíždění parkovišť před nákupními domy zadíváte pozorněji, objevíte případy, nad kterými zůstává rozum stát. Některým řidičům je totiž naprosto jedno, že parkují přes dvě místa, našikmo, nebo dokonce „trčí“ do příjezdové cesty. Vylévat si zlost na samotných automobilech nemá smysl, nemohou za to. Se zajímavým způsobem „odplaty“ přišla parta mladých Brazilců.

Skupina vtipálků si počíhala na mladého řidiče, který bez povolení zaparkoval na místě pro invalidy, a celý jeho vůz oblepila modrými lístky na poznámky. Během lepení se na ulici vytvořily hloučky překvapených kolemjdoucích, kteří s nastraženými mobilními telefony čekali na velké finále. Šofér byl situací pochopitelně zaskočen, začal lístečky zuřivě trhat, a při odjezdu (samozřejmě s protočením kol) málem narazil do dalšího automobilu. Pobavený dav muže solidně „vypískal“, příště už snad bude chytřejší.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (10)
Avatar - Bully_
29. 6. 2015 06:51
Re: Policajt
V Brazilii tak casto nesnezi, nemaji s tim zkusenosti :-)
28. 6. 2015 19:52
Re: jiný kraj, jiný mrav
já věřím tomu co vidím
Avatar - jozephko
28. 6. 2015 12:40
Prekvapilo ma, že ho policajti nechali odísť...
Podľa mňa mu policajt nemal dovoliť s autom odísť, pokiaľ si neočistí okná a zrkadlá...
Avatar - rokyta.p
28. 6. 2015 11:36
vtipné
Aby mu poničili auto, s tím nesouhlasím. Ale ty papírky byly vtipné :yes: Divím se, že ten policista neprotestoval, když to strhal na zem a odjížděl tak, že téměř nic neviděl.
28. 6. 2015 01:19
Re: jiný kraj, jiný mrav
mas pravdu, je to fejk...pozrel som si na youtube viac videi od tychto tipkov a takmer vsetky boli zohrane, zrejme ide o starych znamych zabavacov v style Mr. Beana