Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Hodinový závod motokár Ringier Axel Springer

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)
Zatímco jiná vydavatelství své motoristické tituly ruší, Ringier Axel Springer CZ a.s. úspěšně završilo integraci své automobilové divize.

Video se připravuje ...

Web Auto.cz a časopisy Auto Tip a Svět motorů spolupracují na vytváření obsahu a tato spolupráce přináší výsledky – na internetu i mezi časopisy jsou motoristické tituly vydavatelství Ringier Axel Springer jasnou jedničkou.

U příležitosti prezentace výsledků integrace automobilových titulů, která započala před dvěma lety, uspořádalo vydavatelství Ringier Axel Springer hodinový závod motokár v pražské Praga Areně, kde se utkalo devět týmů složených z motoristických novinářů, zástupců inzertního a marketingového oddělení a pozvaných hostů z řad padesáti obchodních partnerů.

V závodě zvítězila posádka pod vedením Jiřího Baborského (Svět motorů), který závodil v týmu s Markem Pospíšilem, Janem Kubíkem, Jiřím Heiníkem a Petrem Abrahámkem. Druhé místo vybojovala pětice Eduard Belšan (Auto Tip), Martin Kyncl, Michaela Zábranská, Andrej Barčák a Michal Budínský, jako třetí se umístili Aleš Jungmann (Auto.cz), Otakar Horyna, Klára Stružínská, Tomáš Kopecký a Vít Pěkný.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)
13. 11. 2013 19:31
Kdo umí, umí
Tohle musela bejt docela sranda... Škoda že jsem nebyl mezi pozvanými, taky bych zazávodil :-)