Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Na nový Top Gear láká další trailer. Drifty, superauta i tříkolky

David Bureš
Diskuze (6)
V novém traileru na přepracovanou automobilovou show se představují i další moderátoři. Těch bude celkem šest.

Již tento měsíc se dočkáme 23. série Top Gearu. Tu už však nebude moderovat trio Clarkson, Hammond, May, nýbrž šestice moderátorů v čele s Chrisem Evansem a Mattem LeBlancem. Další zveřejněný trailer opět ukazuje, na co se můžeme v nadcházející sérii těšit.

Některé záběry jsou již známé, nový trailer ale prezentuje i dosud neznámé snímky. Ty odhalují, že se třeba dočkáme jízdy Chrise Harrise s Ferrari F12tdf po okruhu Paul Ricard. A jak je jeho zvykem, tato jízda bude plná smyků.

Chris Evans se zase projede s Jensonem Buttonem a Sabine Schmitz. Pilot Formule 1 ho na domovském okruhu Top Gearu v Dunsfoldu sveze s McLarenem 675 LT, německá jezdkyně zase na americké trati Laguna Seca s Audi R8 V10 Plus. A jak známo, z této projížďky Evans nevyšel právě dobře. To Schmitz zajímal jen dosažený čas. Rory Reid si zase vychutná nový Ford Mustang. Evans si se Schmitz rovněž zazávodí. Duo usedne za volant Dodge Viperu ACR a Chevroletu Corvette Z06, přičemž vozy budou vyzbrojeny speciálními zbraněmi, se kterými budou po sobě střílet.

Vysílání Top Gearu s obměněným moderátorským i produkčním týmem nakonec začne až 29. května, dříve se přitom spekulovalo už o začátku května. Nová série podle všeho bude mít šest epizod, které budou jako již tradičně vysílány na BBC Two.

Po boku Top Gearu vznikne i tzv. spin-off Extra Gear. Ten bude moderovat Rory Reid, který v něm bude prezentovat záběry z natáčení Top Gearu a další zajímavosti. Extra Gear bude vysílán každý týden na BBC Three hned po skončení dané epizody Top Gearu. „Fanoušci Top Gearu jsou jedni z nejhorlivějších na světě a s touto show jim dám šanci skutečně nahlédnout do zákulisí,“ říká k tomuto pořadu Reid.

David Bureš
Diskuze (6)
11. 5. 2016 19:22
Re: zííív
zatím 0, ale dost trailerů, ukázek apod. Ale už od pohledu to prostě vypadá jako tuctová testovačka aut, TG byl pojat trošku jinak.
11. 5. 2016 17:59
Re: zííív
kolik si videl novejch dilu TG ze vis ze nebavi?
11. 5. 2016 16:33
zííív
Nic co by člověk už stokrát neviděl. V tom byl Top Gear suprový, protože bavil. To se zatim o NewTG nedá říct, ale neházejme flintu do žita. :-!
Avatar - Glaukos
11. 5. 2016 15:58
Re: No uvidíme.
jestli chtěli vzit řidiče a baviče, měli vzít T. Fousta, aspoň by přibylo pár divaček. Harris nestojí za nic
Avatar - Glaukos
11. 5. 2016 15:57
Mám pocit
že to nejlepší skrývají trailery a zbytek bude stát za....