Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Naštvaný řidič pick-upu učí ostatní parkovat po svém

redakce AUTO.CZ
Diskuze (13)
Stalo se vám někdy, že jste kvůli „umění“ některých řidičů nemohli zaparkovat? A jak jste tento problém řešili?

Na parkovištích se můžeme s „uměním“ některých řidičů setkat snad denně. Jedni zaparkují tak, že do svého automobilu nemůžete ani nastoupit, jiní se postaví rovnou přes dvě místa a extrém občas představují luxusní SUV, zaparkovaná podél žlutých čar se zapnutými výstražnými světly.

V následujícím videu si ukážeme první ze zmíněných nešvarů. V prvé řadě je třeba zmínit, že majitel bílého Hyundaie skutečně nezaparkoval příliš přesně a pravým předním kolem snad i přesáhl pruh, vymezující jednotlivá parkovací místa. Na druhé straně je řidič velkého pick-upu, pro kterého bylo možná už na začátku jednodušší zkusit zaparkovat někde jinde.

Řidič pick-upu to po zhruba čtyřminutovém pokusu o zaparkování (podle času na záznamu z kamery) vzdal a odjel. Po asi pětadvaceti minutách se však na „místo činu“ vrátil, majiteli sedanu dal jasně najevo, co si o jeho parkování myslí a s ledovým klidem se postavil vedle něj. Škoda jen, že záznam neobsahuje následné řešení situace.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (13)
Avatar - honza84
10. 9. 2014 08:03
Re: hmm
A co máš prosimtě za auto? Já si dovolim parkovat přes dvě místa maximálně tak s dodávkou abych to vytočil a to ještě uplně na kraji venkovního parkoviště - velikost "vnitrostátní letiště - makro/tesco".
Jinak bych byl totiž za arogantního * a lidi by mi do toho auta právě schválně bouchli.
Avatar - honza84
10. 9. 2014 08:00
úspora místa
No ten Hyundai sice nestojí uplně dobře ale jestli někdo z Vás někdy byl na nákejch podzemních parkovištích - o čemž začínám pochybovat když to tak čtu, tak ví že některý parkoviště - teď z fleku mě třeba napadá kotva v praze, jsou absurdně miniaturní stěží splnující náký normy na park. místo zda-li vůbec. vytočit se tam, naskládat tam hyundai genesis a hillux (nebo mitsubishi nebo jinej pickup týhle velikosti) je celkem problém. Takže vztekat se na někoho kdo zaparkoval tak aby z toho auta vůbec vylez, nebo i někdo další pokud jel s nim když se tam sám cpu s 5 metrovym terénákem je absurdní.
12. 8. 2014 07:39
hmm
většinou parkuju přes dvě místa zcela úmyslně, protože když jsem parkoval přesně na střed parkovacího místa tak jsem měl pravidelně odrbané dveře a lišty na nich. Když jsou lidi * a někteří si schválné bouchnou (osobní zkušenost) tak budu parkovat přes dvě místa.
9. 8. 2014 11:41
blby den
okrem blbeho dna mozno vodic vosiel do podzemnych garazi platenych bez obsluhy len automat.hladal miesto nenasiel nic.chcel este najst personal parkoviska..bohuzial nie je teda platit uz musi..jedine miesto volne bolo to...na jeho mieste by som prerazil zavoru ako nabural to auto.na vine je predvadzkovat pakoviska.nedava dozor ako parkuju ostatni a tim padom neopravnene vybera parkovne...moze to tak byt..(podobna skusenost) alebo len jednoducho mu preplo.niekto buzeruje podriadenych niekto bije zenu niekto chodi relaxovat za dievcatamy za prachy a niekto bura auta :-) haha
8. 8. 2014 14:53
na pohodu :D
>:D >:D >:D