Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Roll-over tahače s návěsem na čínské křižovatce

David Bureš
Diskuze (11)
S nájezdovou rychlostí do zatáčky si není radno zahrávat. Zvlášť když jste za volantem nákladního auta.

Kamery ten den zaznamenávaly hustý provoz jako jindy touto dobou, ale znáte to: Když zelená svítí tak krátce, je potřeba využít každou sekundu.

Obvykle se nic neděje, když rychle projedete na oranžovou. Když se toto stíhání provádí s osobními auty, je riziko celkem malé. Horší je to s offroady, pickupy, dodávkami nebo nákladními auty, které mají vysoko položené těžiště.

Nástrahy jízdy s návěsem dokonale poznal řidič nákladního automobilu, který potřeboval odbočit doleva na rušné křižovatce ve východočínském městě Wenling v provincii Če-ťiang.

Křižovatkou chtěl ale projet ještě před zhasnutím zelené na semaforu, a tak do ní řidič vjel příliš rychle. Právě nepřiměřená rychlost způsobila převrácení čtyřnápravového náklaďáku na bok a shození převáženého kontejneru.

Video sleduje nehodu z různých úhlů, z několika dopravních kamer a ukazuje, že příliš rychle zatáčející náklaďák mířil na několik přecházejících chodců a přihlížejících řidičů skútrů. Podle dostupných zpráv se jim však nic nestalo.

David Bureš
Diskuze (11)
Avatar - T613
13. 5. 2011 09:07
roll-over
zas jeden novinář co se snaží vypadat světově.. bože můj :-|
3. 5. 2011 20:56
Re: opice
nejenom na krizovatce. Treba v Shanghai maji kamery skoro ob 100 metru, vsechno to bleska, vsude maji prisvity a blesky... A jezdi se tam strasne, i kdyz za celou dobu jsem videl jen jednu nehodu.
3. 5. 2011 13:02
J. Design
V každé společnosti, v každé rase je podobný počet géniů i blbů. Tedy i v Číně ,ale vyjadřovat se o nich jako opice jen proto, že se jedná o Číňana je ukázka vlastní hlouposti. :yes:
2. 5. 2011 18:04
Re: opice
Jsi idiot. Nic jiného se nedá dodat.
2. 5. 2011 18:04
Re: ???Roll-over????
Máš to špatně. ;-)