Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Ženská za volantem… Pravda nebo jen náhoda?

Jan Mička
Diskuze (35)
Předsudky o špatném řidičském umění žen se již postupně vytrácejí. Pak se ale objeví video, které je opět vytáhne do popředí.

Kompilace lehkých automobilových nehod, při které dojde k újmě maximálně na karoseriích vozidel, se těší všeobecné oblibě. Nezřídka jsou v záběrech vidět i samotní viníci, kteří častokrát nevěří, jak se vlastně mohli do podobné situace dostat v tak krátkém čase.

Následující sestřih není v ničem jiný. I když, snad možná v tom, že ve většině případů uvidíte za volantem ženu. Nad některými kousky zůstává rozum stát, zároveň se ale nakonec nemůžeme divit, že jízda mnohdy nedopadá podle prvotních představ.

Jan Mička
Diskuze (35)
4. 2. 2014 08:28
Re: Kto im preboha dal vodicak.
ale kedy sa tym zenam vyvinul talent na komandovanie muza a presvedcenie, ze ich pokolenie je vyvinutejsie ako muzske?
3. 2. 2014 00:10
Re: Ach ti řidiči...
Souhlasím, zkoušky pro získání ŘP by měly být přísnější- každý člověk se učí jinou rychlostí, někomu, kdo má nadání stačí pár lekcí, někomu to trvá o chvilku déle a tedy by se měl chvilku déle věnovat učení a trénování, než bude schopen zkoušku složit a někdo se to nenaučí nikdy- každopádně řidičský průkaz by měl dostat pouze ten, kdo prokáže nějaké schopnosti a znalosti... u druhé skupiny, tedy těch, kteří potřebují pouze více času, v tom až zas takovou tragédii nevidím, pokud mají rozum a své nedostatky napraví- např. kondiční jízdy v autoškole, jízda pod dohledem zkušeného řidiče atp. Když jsem dělala řp na moto bez omezení, tak jsem podala takový výkon, za který bych sama sobě ten řidičák nedala - nicméně vše jsem se doučila pod dohledem zkušenějších později aniž bych někoho ohrozila- třeba se to pod zkušeným dohledem doučí i váš bratr....
Avatar - twistedTSD
2. 2. 2014 22:29
Re: Babička umí řídit auto
perfektní reklama :-)
Avatar - twistedTSD
2. 2. 2014 22:28
Re: chyba tu video
Právě, že to žádná zrychlující Toyota není. Spíše nepovedený pokus o pojišťovací podvod (nebylo to na ACZ také?). Majitel údajně požadoval po Toyotě uhrazení totálky tří aut (včetně těch v garáži) s odkazem na samovolné zrychlení, jenže z videa je naprosto jasné, že šlo o účelovou likvidaci všeho, co zlikvidovat šlo.
Avatar - poterienko
2. 2. 2014 22:02
Antifeminismus
Je zajímavé, jak dokáže být někdo zaujatý vůči druhému pohlaví. Každá žena s autem dražším než ojeté shade je okamžitě kuřbuřtka a poklekávač..atd. Pánové existují i úspěšné ženy, tak jim to nezáviďte.