Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vydavatelství Czech News Center přichází s novým tištěným titulem 4FLEET

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Právě vychází nový čtvrtletník 4FLEET. Jde o magazín určený primárně firmám a jejich fleetovým manažerům, kteří se starají o výběr a provoz vozového parku.

Magazín vznikl proto, že firmy mají při výběru vozů odlišné požadavky než soukromé osoby. Vzhledem k tomu, že dvě třetiny českého trhu s novými automobily tvoří právě nákupy právnických osob, byl nový magazín logickým krokem.

4FLEET je pro čtenáře důležitý informacemi o možnostech financování a pojištění. Přináší mnoho rad a tipů pro optimalizaci podnikového provozu automobilových flotil. Čtenáři v něm naleznou řadu testů automobilových novinek se speciálním důrazem na pořizovací a provozní náklady. Nechybí ani odhad ceny vozu při následném prodeji.

„Redakční tým, který v CNC vytváří mimo jiné i nejprodávanější a nejčtenější motoristické magazíny Svět motorů a Auto Tip a připravuje obsah pro největší web o automobilech Auto.cz, je v ČR zcela unikátní jak počtem novinářů, tak i jejich znalostmi. Právě to je zárukou vysoké odbornosti a kvality nového časopisu,“ uvedl Zbyšek Pechr, šéfredaktor motoristických titulů vydavatelství CNC.

Magazín 4FLEET vychází na vysoce kvalitním papíře, má 68 stran a je k dostání za 89 korun. Distribuci zajišťuje PNS, předplatné Česká pošta.

Více informací o časopise 4Fleet naleznete na webové adrese 4fleet.auto.cz.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)