Novinky
ryman
0
je.. ale jezdí parádně :yes:
Přejít do diskuze
Dokud se na něj nepodíváš šikmo vpřed... tam jde vidět to obtloustlé baroko, Doňa Ibiza... a tak je ta atletická záď celá k ničemu. Škoda, zprvu to vypadalo dobře.
Tak tenhle kombi se designově velmi povedl a šel bych do seatu zase :yes😒br />
Řekněte mi jediný důvod,proč jít do fabie combi,pokud to bude za podobné peníze. Jedině slepý si může koupit tu míchanici z Mladé Bolky 8-s
Řekněte mi jediný důvod,proč jít do fabie combi,pokud to bude za podobné peníze. Jedině slepý si může koupit tu míchanici z Mladé Bolky 8-s
Se koukni na krátkého Megana nebo Bravo. >😒]
Je to malý auto, tohle bych mu odpustil. Designově jde o (pro mne) nejpovedenější malý kombík.
Je to malý auto, tohle bych mu odpustil. Designově jde o (pro mne) nejpovedenější malý kombík.
ja ti nevim jestli bocni okna jsou k nicemu... mel jsem ted chvili mondeo kombi a couvat s nim bez senzoru je opravdu kumst.. vubec nic tam nevidis, pres ty uzke okenka se to teda dost spatne odhaduje.. 😲
D sloupek nikoho nepálí, ani okno, které je tam v podstatě jen k prosvětlení plata.
Za mě říkám, velmi povedený malý kombík. :yes:
Za mě říkám, velmi povedený malý kombík. :yes:
ak by si napisal, ze by si chcel tuto ibizu s poriadnym tdi, tak by si stupol u Adu o niekolko poschodi >😁
No, musim rict, ze se jedna o skutecne nejhezci kombik dane tridy... co me ale zarazi... ze by ve Spanelsku nemontovali 1.2TSI s 63kW, ktery by mel byt i ve Fabii? Osobne bych dahl radsi po TSI, nez po praveke 1.4...
A jsem zvedav na prvni testy 1.2TDI...
A jsem zvedav na prvni testy 1.2TDI...
Na můj vkus je D-sloupek příliš masivní. Chtělo by to rozměrnější zadní boční okénko a ten sloupek stejně štíhlý jako u čelního okna...
Ja som naopak presvedcený, ze predajom Ibizy tento kombík dost pomoze. Keby som chcel kombík a nemal na nieco vacsie, resp. nepotreboval vacsí kufor, v nizsej triede by to bola jednoznacná volba. (s benzínom 😉 )
Jeste vice by tomu slusel 1,9TDI PD, ale ten bohuzel uz neni... Designove to neni nic moc, zejmena cumak vypada jak huba 80-ti lete baby. BTW - jako by z oka vypadnul designu vozu Kia Rio. Uvnitr jakz-takz, az na ty zcela otresne kelimky, ktere si opravdu mohli odpustit. Zaver: takove trochu nafouknute Polo pro psychicky nevyzrale pubescenty. neni divu, ze to Seatu s timto zamerenim moc obchodne nejde. Ty auta by mely byt mnohem elegantnejsi a konzervativnejsi, aby se dobre prodavala. Vzpomente na obchodni uspech Seatu Toledo, rodne to sestry Octavie I.