Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Renault Twingo 2010: Ještě nižší spotřeba a drobné stylistické změny

14 komentářů

vrkuboy
Hoch ducha mdlého, hlava na poklep dutá, manuální prace neschopen.
Naprosto zbytečný příspěvek od naprosto zbytečného člověka :no:
manitou
souhlas :yes:
Bruno Ferari aliaz Mike Gaucher
Evropský mazlíček.:yes:
kyklop
kludne vynechaj slovo socialna
Ada je zase tady
Nejsem obdivovatel Felicie 😄
Blue Sun
Ale notak, Adélko, přeci si kvůli takovému krámu nebudeš ničit nervy.
kuko
dokonalá vizitka 55 letého chlapa, co najezdil X-milionů KM a auta kupuje zásadně nová... škoda že se v seznamu výbavy nedá zakliknout položka "základní sociální inteligence"...
pogo26
Někdo před 15 lety byl hotovej z Felicie, jiný si šel za cenu dnešního Golfa koupit Twingo. Twingo se za tu dobu stalo legendou. Ty jako obdivovatel Felicie a spol. to nikdy nepochopíš a já jsem tomu jenom rád.
dr.biker
Přesně tak, když to není VW, tak to Áda pomluví a třeba vůbec to auto nezná. Vždyť Twingo je povedené malé moderní a dobře variabilní auto, které se bezvadně hodí do města a na každodení dojíždění do zaměstnání a na nákupy.Jinak k té palubovce, je sice dost extravagantní, ale pořád se mi líbí víc , jak ta usedlá z VW...
KANKUNEN
Ádo klid, vychlastej sud vína, sežer kýbl slimáků a pochopíš. Při pohledu na volant mám pocit, že kvalitní francouzské víno je předsudek.
ryman
ty jsi vážně ubožák...
pocitac
píšeš na špatné místo Ádo, tohle není článek o Passatu to je ten správný "vergl", který tady popisuješ :😉
Ada je zase tady
Zapada to ale novych trendu zde na webu... Adorovat vyrobce, kteri se ridi heslem "pouzij a zahod". Chudaci majitele takovych verglu. I kdyz - kdo si takovou zrudu, o jehoz charakteru s dostatecnou vymluvnosti hovori design palubni desky, koupi, dostane jen to, co si zaslouzi! :no: