Novinky
0
ML je podle mě nádhera ale G ????? třeba to někdo koupí 😃
0
Ne G, tohle je GL 😄 G je hranatější. A GL je hranatější než ML. Něco jako B oproti A. A taky si někdo občas plete CLK a CLS, nebo SLK. C a E si neplete nikdo, ale občas mají lidi problém s CL a SL. S si taky nepletou. Ale někteří třeba ani nevědí, že existuje R.. A, B, C, E, S, R, SL, CL, SLK, CLK, CLS, G, ML, GL...vynechal jsem něco? 😉
0
Ha! SLR! :-!
0
A CLK DTM a CLK DTM kabrio....jo a taky ještě C sport coupe😄
0
A CLK DTM AMG !!! HA!!
0
CLK GTR :-!
Ak by bola anketa o najvhodnejšie auto na mafiánske pohreby - tak tu máme horúceho favorita. Hlavne zboku to vyzerá ako typický pohrebák.
Tak za takýto pohrebák by som prachy nedal ani keby som ich mal.
Asi by som sa bál do toho sadnúť, že by hneď nejakí mafioši zmerčilia rozstrieľali. A tiež preto, lebo umytie zaschnutej muchy na čelnom skle bude stáť na tomto aute majland...
Asi by som sa bál do toho sadnúť, že by hneď nejakí mafioši zmerčilia rozstrieľali. A tiež preto, lebo umytie zaschnutej muchy na čelnom skle bude stáť na tomto aute majland...
Tak toto je tedy síla, z předohledu jsou náznaky zajímavě luxusního vozu, OVŠEM ten profil. Ano, vzbuzuje emoce, slzy... ne slzy štěstí, ale slzy pláče. Bud z dojmu, že vídíme opět další povedený SsangYong, nebo že zase někdo umřel. 😲 8-s BTW: Chlapy, vy možná uděláte z 0 na 100 za 5 vteřin, možná vám to česká zaplatí do 5 dní, ale JÁ... já mám Carlsson, já udělám z funusu do kremace za 5 MINUT!!! >😒] 😉
skutečně na první dojem pohřebák, ale ten přikrčený čumák a akorát nadzdvižený zadek dává vytušit velkou sílu a dynamiku. Z boku to trochu připomíná R-Klasse, co jezdí e😜rezident.
Jinak jako nákupní taška takové Viktorky Beckham a jí podobných jistě dobré.
Jinak jako nákupní taška takové Viktorky Beckham a jí podobných jistě dobré.
pak se ptam k cemuje takova obluda dobra? Jako naharzka mindraku z malyho pera?
Jel jsem v GL 420 CDI jede to super jak v terénu tak i po dálnici.Takhle vytuněnej mazel musí bejt fakt zážitek :yes:
Hele, tys v tom fakt jel? Já zatím čekám..Zatím. A jak to jede? Napiš to podrobně prosím. Docela mám o to auto zájem, protože je to mnohem hezčí jak eMLko. Napiš. Díky předem.
Byl jsem pozvanej na předváděcí jizdy,jede velmi dobře 314 ps je fakt cítit.Motor je velmi tichý v terénu se mu moc líbí.Podrobně to už nepopíšu bylo o prázdninách ;-\
Ty vypatlanče,předváděčky se začínají dělat tento měsíc,čili v říjnu 2006,takže o prázdninách si tak mohl mít předváděčku leda svýho brka.
Nechápu proč mi nádáváš,zavistivej blbeček se ozval >😁 bylo to 8.9.2006.u Velkých Popovic.
Jsi velkej snob,když jsi nepozval na soukromou akci nikoho jiného.Nikdo z MB o tom neví.Závistivej blbeček ho dostane příští měsíc,jak jsi na tom ty?jaja
Co proti tomu máte??? Jde vidět, jak se necháváte ovlivnit. :no: Jo diskuteří tady(až na vyjímky) stojí za p**u. :no: :no: :no:
>😁 Tomu se říká davová psychóza. A nejmíň se tyhla auta líbí vesměs těm co nikdy nevydělaj ani na ty ráfky.. 😄
JO!!! Přesně tak!! Ti co nevidí, že tohle je ultimátní FunusKára, ten je blbej a slepej!! :yes: :yes: Kámo..tys tomu dal.. :-!
Vykročím z davu - mě se to líbí. Vyšší stavba se k luxusním autům hodí. Mercedes naskočil (nebo vytvořil?) na postmoderní retro designovou vlnu, to se mi velmi líbí. Ty kola a kombinace černá/chrom to posunuly ještě dál... škoda toho kontrastu v zatmavení oken. Vzkaz všem nepohřebákům: tak si ho objednejte ve vínově červené s krémovou alcantarou 😉 >😒]
ricardo...tobě se to líbí? jsi stejný ricardo jako ten, co má rád stará klasická auta, nebo mám guláš ve jménech? ;-\
Ano 😉 Necháváš se příliš zmást mafiánskou fólií na zadních oknech. Nedívám se na detaily, v článku se píše že Carlsson dává prostor přáním klienta. Jen hodnotím to že na hezké auto dali kola a chromavné prvky, které mu očividně prospěly.