Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Carlsson CK50: do terénu raději ne

40 komentářů

A ted tu o červený karkulce >😁 >😁 to bylo keců,příští měsíc budu mít GL a jak si na tom ty?? určitě líp jak ty :yes: kup si ABC a slož si ho. >😁
No přece od tebe ,pane Andrsen.
Mám fotky i videa 😉Od jakého dealera si ho budeš půjčovat??
Jsi velkej snob,když jsi nepozval na soukromou akci nikoho jiného.Nikdo z MB o tom neví.Závistivej blbeček ho dostane příští měsíc,jak jsi na tom ty?jaja
Nechápu proč mi nádáváš,zavistivej blbeček se ozval >😁 bylo to 8.9.2006.u Velkých Popovic.
Ty vypatlanče,předváděčky se začínají dělat tento měsíc,čili v říjnu 2006,takže o prázdninách si tak mohl mít předváděčku leda svýho brka.
Ještě něco: Jsi zaujatý..tím, že ty si takové auto nikdy nebudeš moct dovolit... :no:
Patříš mezi ty diskutéry, které řadím do druhé sk. = ti na p***. Adios. :no:
CLK GTR :-!
cuisine
GL je mi tuze líbí ale tahle obluda ?? nechápu ...
aha...já koukám na sériové GL...ono se mi to nelíbí ani bez úprav, čili opouštím diskuzi >😁
Byl jsem pozvanej na předváděcí jizdy,jede velmi dobře 314 ps je fakt cítit.Motor je velmi tichý v terénu se mu moc líbí.Podrobně to už nepopíšu bylo o prázdninách ;-\
Ano 😉 Necháváš se příliš zmást mafiánskou fólií na zadních oknech. Nedívám se na detaily, v článku se píše že Carlsson dává prostor přáním klienta. Jen hodnotím to že na hezké auto dali kola a chromavné prvky, které mu očividně prospěly.
ricardo...tobě se to líbí? jsi stejný ricardo jako ten, co má rád stará klasická auta, nebo mám guláš ve jménech? ;-\
máš takový zlozvyk...položíš otázku a sám si na ní odpovíš 😉
Vykročím z davu - mě se to líbí. Vyšší stavba se k luxusním autům hodí. Mercedes naskočil (nebo vytvořil?) na postmoderní retro designovou vlnu, to se mi velmi líbí. Ty kola a kombinace černá/chrom to posunuly ještě dál... škoda toho kontrastu v zatmavení oken. Vzkaz všem nepohřebákům: tak si ho objednejte ve vínově červené s krémovou alcantarou 😉 >😒]
...hele, nejsi ty nahodou... ...z hvezdne pechoty? >😁 >😁
RS
>😁 :yes:
JO!!! Přesně tak!! Ti co nevidí, že tohle je ultimátní FunusKára, ten je blbej a slepej!! :yes: :yes: Kámo..tys tomu dal.. :-!
Přesněěěěěě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yes: :yes: :yes:
Vektor
>😁 Tomu se říká davová psychóza. A nejmíň se tyhla auta líbí vesměs těm co nikdy nevydělaj ani na ty ráfky.. 😄
Co proti tomu máte??? Jde vidět, jak se necháváte ovlivnit. :no: Jo diskuteří tady(až na vyjímky) stojí za p**u. :no: :no: :no:
RS
Dík 😉 *chlapi :😉 ... ze školy dlouho, už to není co to bývalo >😁
Hele, tys v tom fakt jel? Já zatím čekám..Zatím. A jak to jede? Napiš to podrobně prosím. Docela mám o to auto zájem, protože je to mnohem hezčí jak eMLko. Napiš. Díky předem.
Jinak wOw :yes: :yes: :yes:
Jel jsem v GL 420 CDI jede to super jak v terénu tak i po dálnici.Takhle vytuněnej mazel musí bejt fakt zážitek :yes:
😄 :yes: pekne napsany
mrnil
pak se ptam k cemuje takova obluda dobra? Jako naharzka mindraku z malyho pera?
A CLK DTM AMG !!! HA!!
Vektor
skutečně na první dojem pohřebák, ale ten přikrčený čumák a akorát nadzdvižený zadek dává vytušit velkou sílu a dynamiku. Z boku to trochu připomíná R-Klasse, co jezdí e😜rezident.
Jinak jako nákupní taška takové Viktorky Beckham a jí podobných jistě dobré.
RS
Tak toto je tedy síla, z předohledu jsou náznaky zajímavě luxusního vozu, OVŠEM ten profil. Ano, vzbuzuje emoce, slzy... ne slzy štěstí, ale slzy pláče. Bud z dojmu, že vídíme opět další povedený SsangYong, nebo že zase někdo umřel. 😲 8-s BTW: Chlapy, vy možná uděláte z 0 na 100 za 5 vteřin, možná vám to česká zaplatí do 5 dní, ale JÁ... já mám Carlsson, já udělám z funusu do kremace za 5 MINUT!!! >😒] 😉
Klaudius
Tak za takýto pohrebák by som prachy nedal ani keby som ich mal.
Asi by som sa bál do toho sadnúť, že by hneď nejakí mafioši zmerčilia rozstrieľali. A tiež preto, lebo umytie zaschnutej muchy na čelnom skle bude stáť na tomto aute majland...
A CLK DTM a CLK DTM kabrio....jo a taky ještě C sport coupe😄
Ha! SLR! :-!
Ne G, tohle je GL 😄 G je hranatější. A GL je hranatější než ML. Něco jako B oproti A. A taky si někdo občas plete CLK a CLS, nebo SLK. C a E si neplete nikdo, ale občas mají lidi problém s CL a SL. S si taky nepletou. Ale někteří třeba ani nevědí, že existuje R.. A, B, C, E, S, R, SL, CL, SLK, CLK, CLS, G, ML, GL...vynechal jsem něco? 😉
misoo
...aneb na druhy svet v luxusne...
Absolutni zbytecnost. :no:
Ak by bola anketa o najvhodnejšie auto na mafiánske pohreby - tak tu máme horúceho favorita. Hlavne zboku to vyzerá ako typický pohrebák.
Dají se u nás vůbec sehnat takové ""hovadské"" gumy?
ML je podle mě nádhera ale G ????? třeba to někdo koupí 😃