Technika
Přihlásit pro přidání komentáře
To je novinka!
Renault Modus to má od roku 2004. Pak i Clio III. Jen tomu tam říkají adaptivní světlomety.
Renault Modus to má od roku 2004. Pak i Clio III. Jen tomu tam říkají adaptivní světlomety.
Jenom mám strach ,že ve žabořroutském podání to nebude mít dlouhé trvání... 8-s Nechci být na frantíky zlej ,ale s čím přijdou první to moc dlouho nefunguje... mám potvrzenou skutečnost,že francouze jen v základní výbavě... >😒] I když s natáčecími světly ,asi opravdu přišli první,tuším u Citroenu-bohyně :yes:
Točily se mi právě v Citroënu (vlastně ve dvou.... 😉 ) a to hezkých pár tisíc kilometrů a bez jedinýho zaváhání.
P.S. V nejvyšší výbavě, škarohlíde sýčkovitej >😒]
P.S. V nejvyšší výbavě, škarohlíde sýčkovitej >😒]
Možná se mýlím, ale neměla první natáčecí světlo Tatra 87? Myslím, že to prostřední světlo bylo mechanicky spojeno s volantem...
Urcite se mylis 😄. Pred Tatrou 87 mela nataceci stredni svetlomet uz Tatra 77 a na prani bylo mozne mit nataceci svetlomet i na Tatre 57 ve 30 letech.
Posledni seriova Tatra vybavena strednim natacecim svetlometem byla prvni serie 603. Od koho tedy slavne DSko opisovalo je jasne 😄
Posledni seriova Tatra vybavena strednim natacecim svetlometem byla prvni serie 603. Od koho tedy slavne DSko opisovalo je jasne 😄
jak jsou reseny mlhové světlomety svitici do zatacky reseny dle zakona?
mlhovky muzou svitit jen za snizene viditelnosti a nevim jak vysvetlim policajtovi, ze mi na roomsteru sviti mlhovka na kazdy krizovatce a za jasneho dne?
mlhovky muzou svitit jen za snizene viditelnosti a nevim jak vysvetlim policajtovi, ze mi na roomsteru sviti mlhovka na kazdy krizovatce a za jasneho dne?
Takže myslete na sebe, myslete na to, že se tam v dešti potáci ožrala... nebo jen válí kláda... Myslete na to při sepisování objednávky na tohohle Lva. Je to prima auto pro prima lidi :yes:
P.S. A ta maska je stejně krásná. Mnohem (!) lepší, než u 307. Jen je třeba vybrat tu správnou barvu a motor 😉