Novinky
0
ty krávo...tak to je hukot. Přestávám snít o STI...!!! >😁 >😁 >😁
Přejít do diskuze
Zkus se zeptat na [odkaz]
Uz sem se tam ptal na Aston Martin V8 Vantage a prej bez problému dovezou >😁 , ale nechtěl sem se chlubit ,žě zatím nemám 3,5milionu 😄
Uz sem se tam ptal na Aston Martin V8 Vantage a prej bez problému dovezou >😁 , ale nechtěl sem se chlubit ,žě zatím nemám 3,5milionu 😄
to snad ani nepotřebuje komentář.. :yes: :yes: Jo ale stejně.. jsme to řešili pod novým XKR.. že je to malej motor a hlavně slabej co..?!? těch 215 koní je dost ubohejch že...?!? a ten krouťák... spíš jako konkurent Pandě ne..?!! Takže BRAVO LOTUS...!!!!! :yes:
Prosim mel ybch dotaz. Kde se da u nas poridit novy Lotusek? Mam eminentni zajem, ale s casem ej to rpoblem a tak neni cas hledat a hledat...prosim o info, za kazdy kousek informaci budu vdecny. Dekuju
Na kazdodenni jezdeni v lete je pouzitelne.Stejne tak cesta k mori je ok.Jel jsem s platformove shodnym autem k mori (Opel Speedster Turbo),dokonce bez strechy a byl to jeden z nejhezcich motoristickych zazitku.Je pravda,ze hudby z radia si neuzijes,stejne tak ani komfortu,ale se satekm na hlave a mini sluchatky v usich to bylo bez problemu.Dokonce v desti,pri svizne jizde je aerodynamika vyresena tak,ze do auta Ti prsi jen minimalne,takze jsem se neobtezoval pri prehance ani stavet a strechu nandavat😄 Zajimalo by mne,jestli tenhle Lotus bude v provedeni kabrio a jestli opravdu bude EU verze.Jestli ano,budu vazne uvazovat o vymene za Speedstera.Jen jeste musim zjistit,jak je to se servisnim zazemim v CR,i kdyz Speedy jej ma,ale delaeri Opelu zde nemaji s timto autem velke zkusenosti a jiz rok mi zjistuji,proc auto jede zrejme v nouzovem rezimu (150k)a nedokazi tuto zavadu vyresit😒 Mimochodem, nevite nahodou nekdo?
PS: Jedine minus techto vozitek je absence zvuku velkoobjemoveho supersportu, jinak vlastnostmi je auto na urovni supersportu (zrychleni, obratnost). A jinak opravdu obcasne predjeti nejakeho toho Porsche ci Modeny je pro majitele techto exklusivnich aut velmi sokujici zalezitosti😄
PS: Jedine minus techto vozitek je absence zvuku velkoobjemoveho supersportu, jinak vlastnostmi je auto na urovni supersportu (zrychleni, obratnost). A jinak opravdu obcasne predjeti nejakeho toho Porsche ci Modeny je pro majitele techto exklusivnich aut velmi sokujici zalezitosti😄
Chystám se na rallye. Nevím ještě na kterou, ale to se uvidí. Po Dakaru nechám Blitze v koutě hangáru. Ale pilně trénuju... [odkaz]
:yes: Zase někdy napíšu, ok? Hodně spěchám. Mám pár zkušeností i s jinými auty, tak kdyby Tě to zajímalo, můžu napsat. Zatím hoj a pevné trojité V v srdci >😁 (sám moc VW nemusím 😉 ) To jsem si jen tak trochu rýpnul 😉
Jojo, ale moc nemám čas a navíc to bylo velmi krátce. Cca. 100 km po okreskách a navíc v zime. Místy bylo sucho, místy mokro. To auto je designerský skvost - alespoň pro mne. Moc M-B v poslední době z hlediska designu nemusím, ale CLS jojojojojo :yes: :yes: Válím, to snad ani ne. Píšu vlastní zkušenost a myslím, že někomu to může pomoci při rozhodování. Asi mi nebudeš věřit, ale mám to štěstí, že jsem se svezl i novou M5. To byl teprve mazec. Bylo sucho a ten chlapík co ho má v mládí jezdil okruhy. Ta jízda brrrrr >😁 >😁 >😁 >😁 Ještě teď po půl roce mi běhá mráz po zádech
Zdravím všechny. Jak už jsem psal, měl jsem možnost povozit se necelé 4000 km ve Vianu. Byl to 3,2 benzín, automat, v plné výbavě co v té době byla dostupná - tempomat, kůže, el. sedadla, dvojitá klima, parktronic, atd, atd. Bylo v N1, 5 míst, střední délka (tuším, že kolem 5-5,1m). Jeli jsme převážně po dálnicích - Německo, Švycarsko, Francie + okresky ve Francii. První dojem z interiéru - na výbornou. Zpracování taktéž. Převodovka řadila relativně inteligentně. Relativně říkám, protože místy jsem měl pocit, že trochu nesmyslně podřazuje a hned za chvilku řadí vyšší rychlostní stupneň. Je pravdou, že jsme byli relativně dost zatížení. 4 osoby + zavazadla na týden na horách (lyže, ....). Holt jsme ten kufr skoro zaplnili 😄 Jeli jsme v noci, tudíž jsme nespěchali a po dálnicích jsme jeli zhruba 120-130. Spotřeba 11-12l. S ohledem na hmotnost samotného vozidla, nás 😄 a množství zavazadel se mi spotřeba jeví jako velmi dobrá. Vevnitř opravdu výborný akustický komfort, motor pouze ševelil, při akceleraci pouze známý hukot (příjemný hukot šestiválce) a velmi razantní akcelerace. Sedadla vepředu - pevná, pravda menší boční vedení, spíš tvrdší, ale po celodenním cestování jsem vyskočil jako rybička. A u mě je to co říct, protože jen tak v nějakém sedadle neusedím 😉 Sedadla vzadu velmi podobná. Řízení bylo (alespoň pro mne) překvapivě strmé a citlivé, ale v pohodě, jde o zvyk. Podvozek velmi dobrý, jen mě trochu překvapilo občasné poskakování. Nevím proč, ale přišlo mi to tak. Na dlouhé cestování je to ideální auto, bohužel velmi drahé a samozřejmě velmi drahé provozní náklady. Měli jsme ho půjčené od známého, pro kterého spotřeba 20l není nic, takže... Jo, mimochodem sám vlastní CLS 55 AMG. Svezl mě v tom, ale o tom jindy. Ještě vydýchávám a třesu se ze zážitku 😄 Ještě k Vianu, motor výborný, táhne v jakémkoliv režimu, naložení a kopec nekopec. Chyby - jak už jsem psal výše - roztřesenost, relativně málo místa na zadních sedadlech (nedají se posunout, protože je to N1), táhla zima od bočních posuvných dveří a nepodařilo se nám sladit klimu pro zadní část. Jenom topila - nic víc ;-\ . Potom ještě umístění changeru na CD. V tak velkém autě ho dají do mezery mezi zemí a sedadlem spolujezdce. Místo na chodidla se zmenší na polovic. Nechápu. No a pak nám vyrvali celou přední masku. Lidi jsou hovada. Chytnout ho, tak mu useknu ruku 😒 Jinak svezení super. Mějte se, snad to někomu pomůže při výběru auta. Kdyžtak se doptejte, víc mě nenapadá. Jo, Lotus :yes: :yes: :yes: :yes:
netahej za slova please... 😉 Jina ktohle auto je modla, má jen snad tu nevýhodu že je všechno jen ne praktickej na denní používání, nedovedu si představit že bych snim jel na dovolenou kmoři 😄 ale od toho je tu Elise, na obouch je krásný že v zatáčkách oškubou většinu 4x dražších a výkonějších sportáků😄 to už pak nejdnoho majitele nas**ere, když před sebou vidí jen na chvíli 4kulatý světla co si řikaj Lotus >😒]
Tak tohle je ta pravá porce evropské dokonale skloubené dravosti a drzosti. Jak je to jen možné? Kdo tohle dokáže? Vždyť na to koukáš a nadouvaj se ti jensy. Je to o velkém umění designéra a jeho hluboké znalosti světa. Ví přesně co dělá madonu madonou, katedrálu katedrálou, oheň ohněm a dravého drzouna dravým drzounem. Tak BRAVO LOTUS :yes: