Novinky
0
Kromě koncernu Ford (+2😖 a zejména jeho Lincolnu (+26,4😖, byl leden úspěšný i pro General Motors - North America. 5 z 8 značek hlásí růst. Cadillac +4.7% (zásluha DTS a CTS), Hummer +179,7% (zásluha H3), Pontiac +55,3% (zásluha G6 a Solstice), Saturn +22,5% (zásluha ION), Saab +34,1% (zásluha 9-3). Pokles zaznamenaly Chevrolet, GMC, Buick. Celkový růst stále brzdí čekání na novou generaci full-size SUV. Po úplném startu vozidel na platformě GMT-900 lze čekat v roce 2006 mnohem rapidnější nárůst.
0
No snad ti to klapne 😉 :yes:
V lednu 2006 padla donedávna nezpochybnitelná bašta Japonců. Pontiac Solstice (Kappa platforma shodná s chystaným Saturn Sky a Opel GT) prodejně výrazně předstihl Mazdu Miata(americký název pro MX-5). Prodeje za leden 2006(2005): Pontiac Solstice: 1,990(0) Mazda Miata(MX5): 1,067(516)
Četl jsem test toho Pontiacu a verdikt byl,že se v žádném případě nevyrovná Mazdě MX-5!To,že si ho Amíci kupují neznamená,že je lepší.To je otázka vlastenectví a ceny 😉 .Podívej se u nás na parkoviště...
Nevím, proč bych měl koukat na parkoviště v nějaký zapadlý malý postkomunistický zemi. Moc dobře víš, že Američani nenakupují podle země původu ani zdaleka tolik jako Evropani. A ta hlavní věc: záleží na tom jaké testy čteš. Doporučuju zde, zejména odstavce Ride a Handling: [odkaz]
Tvá láska k vlasti mne dojímá...To se pleteš,že Američani nenakupují podle země původu.Žil jsem tam 4 roky,tak o tom vím své!Taky vím,že pro ně jízdí vlastnosti nic neznamenají.Hlavně že je ve výbavě,spolehlivé a za dobrý peníz 😉
Teď jsem si přečetl ten článek.Ten kdo to psal byl 110% Amík a kdyby proti Pontiacu postavili F430 Spider,tak to P vyhraje :no: Nemůžeš brát články amerického redaktora o americkém autě vážně 😉 .
Prostě nemáš pravdu, je mi líto. Sám moc dobře víš, že jakmile nějaká část domácího sortimentu zastará, v USA ho okamžitě roznesou prodejně importy (hlavně japončíci) na kopytech. A CarAndDriver očividně taky neznáš. Samozřejmě že tam píší Američani, ale většinu testů tam vyhrávají Japonci. Naposledy tam porovnávačku pokud se pamatuju vyhrál z domácí produkce Cadillac SRX. To s tím Ferrari byla od tebe buď nadsázka nebo totální blábol (ty budeš tvrdit dozajista, že nadsázka).
Nic tvrdit nebudu.CAD určitě znám.V Americe jsem odebíral nespočet časopisů o autech!Je pravda,že většinu testů vyhrávají Japonci(aby ne když jsou nej 😉 ),právě proto je to zvláštní,že to vyhrál nějaký roadster od laciné značky GM!GM má problémy a toto auto spíchnul narychlo,tak nevěřím tomu,že by porazilo takový derivát zábavy jakým je MX-5!
U článku o slevách VW jsou výsledky TUV report 😉 Japanese cars totally ruleZZ! Budoucí koncern Toyota-Subaru jede! Yaris-Corolla-Forester :yes:
[odkaz] Obborníci "Vám" dávaj 4-5 let! Tak se snažte a snad to vyjde
Fascinuje ma, ze kazde SPY AUTO ma giganticke svetla na streche, nevie niekto k comu je to dobre?
No, povedal by som, ze su dobre na to, aby svietli pred auto. A to preto, ze 99% fotiek je robenych prave v tychto mesiacoch v Laponsku, kde sa auta skusaju v minusovych teplotach, ale predovsetkym vacsinu dna v tme (s realnou moznostou snezenia, alebo ineho padajuceho sajrajtu), a na povrchoch ako su zamrznute jazera, atd...kde je nanajvys vhodne vidiet, kam s tym ides... 😉
Jo tak tohle už je ta správná cupra. Daleko víc vybroušená nž ten bodykit z minula. Po toledu a altee, který sou skoro k nerozeznání konečně pěknej SeaT. Je Super!! :yes: