Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Honda CBR600RR - supersportovní legenda v novém

5 komentářů

Ahoj všichni. Mám to štěstí, že jsem si mohl koupit tuhle skvělou motorku. Mám ji zatím sice týden najel jsem tisíc km a nemůžu si na cokoliv stěžovat. Je to prostě Supersport jak má být. Vím že tisíc km je málo aby člověk zjistil veškeré pro a proti ale už alespoň malý úsudek si jistě každý udělá. Motorka je nádherná o jízdních vlastnostech ani nemluvim a co mě zatím hodně moc těší je nízká spotřeba. Tak po čtrnácti dnech se pokusím napsat nové poznatky. Ale zatím můžu všem jen doporučit. Zdarec
Novou 600 RR jsem měl možnost shlédnout již na Intermot 2004, pohledem z 10 m vzdálenosti nerozeznáte rozdíl.
Oči se Vám rozsvítí při pohledu z blízka. Zcela nová přední vidlice doslova vyráží dech o brzdách nemluvě. Co se týče snížení hmotnosti, zvýšení točivého momentu a s tím samozřejmě také posun těžiště motocyklu, nezbývá než konstatovat, že nástupce starší verze bude a to zejména dle mých vlastních zkušeností, těžkou konkurencí také pro velké litrové motocykly a to zejména díky obrovské manévrovací schopnosti v zatáčkách a vzhledem ke kvalitě vozovek v ČR, také na rovině. Myslím si, že to bude lepší volba než 1000 RR. Lépe se bude dát využít potencionál na první pohled slabšího motocyklu. Příjemná jízda není jen o motocyklu, ale hlavně o jezdci.
Jo, myslím že CBR, a hlavně litrový FIREBLADE je nejnadupanější mašina jakou kdy kdo stvořil. To už ani není motorka, to je smrt!
Tohle je total masec!!
už jsem měl CBR 600 96" (dokonce 2x), 99", 00", momentálně vlastním CBR 900 RR a jsem maximálně spokojený. Jen kdyby to bylo od nás do Brna blíž... (jsem z Č. Budějovic)