Novinky
0
Tak takovej golf by mi rozhodne nevadil a nerikejte mi, ze bych z tech 130kw nevytah 240.. to bych teda vytah..
0
hmm ty spojlery sice budou mít přítlak, ale ve vysoký rychlosti už i velmi podstatný odpor. Ne vždy je to jen o výkonu.
...je, uz je to tady peknou chvili a furt zadnej trouba, kterej by tu zvracel nad tim "humusem", ani naopak zadnej roztekajici se folcvagnak. Zklamali jste me hosi, prd sranda
hmm pekne.ale ohlasy budou asi stejne jako u te astry opc.taky se mi zda ze to dlouho jezdit nebude...
Vypadá to, že se ti němci s toho golfa jdou posrat. Jak u nás v socíku když byla jen Š105,120 - L, GL, GLS. To opravdu nevědí že jsou i lepší auta???
Když se chtějí odlišit od davu, tak si nemají kupovat VW Golf. A jestli si myslí, že když si k tomu v garáži přidělají dozadu čirý světlomety a kopírujou tak Lexus, že si z toho sednu na zadek, tak se pletou.
Souhlasím. I přes nepopiratelnou nízkou klesavost cen ojetých golfů, kvalitu a pověst bych určitě šáhnul po jiné značce, kdybych se chtěl odlišit od davu ostatních "golfistů". Všechny ty plastové kity mi připadají nevkusné... tedy, ne že by se mi golf bez tuningu nějak výrazně líbil, ale s ním je to ještě horší. V žádném případě nejsem odpůrce tuningu, ba naopak-vkusně upravené auto jakékoliv značky je mi podstatně sympatičtější než "sériovka". I když zdá se mi, že obzvláště v Čechách, vkus některým úpravců přinejmenším chyběl při přestavbě jejich exempláře. I když to jsem dost odbočil...
Každopádně kupovat jedno z nejprodávanějších aut na trhu s cílem odlišit se je přinejmenšim směšné. A myslet si, že s křídlem, nebo nesériovým nárazníkem to bude jiné, ještě směšnější.
Každopádně kupovat jedno z nejprodávanějších aut na trhu s cílem odlišit se je přinejmenšim směšné. A myslet si, že s křídlem, nebo nesériovým nárazníkem to bude jiné, ještě směšnější.
lexus kopiruje mercedes kedsi si nevsimol a co si maju ludia kupovat japonske auta a golf ten pekne dlho sa drzi na spici mal som golfa a viem ake su to auta ma 10 r a ked sa steras ani roky mu neuhadnes tak dobre vyzera a ten golf kazdy mu chce konkurovat ked sa auto kupuje moze sa vyrabat x r. nie ako japonci stale zdokonaluju takze mas hned stare auto
jestli to tu sleduju dobře, tak jsem se v podstatě dozvěděl 2 věci
1. VW dělá pěkně hnusné věci
2. Tunning = drazý způsob, jak udělat z hnusného auta ještě hnusnější popř. pěkného auta hnusné auto
je to tak, nebo jsem to zase nepochopil?
1. VW dělá pěkně hnusné věci
2. Tunning = drazý způsob, jak udělat z hnusného auta ještě hnusnější popř. pěkného auta hnusné auto
je to tak, nebo jsem to zase nepochopil?