Novinky
je to fakticky tak rychlé?? to je nemožny vždyt je to kombi!
Musime jim verit. Auta za 3 miliony se u nas (bohuzel) bezne netestuji.
bude to asi jeste rychlejsi, protoze ve vsech testech, ktere jsem cetl s E55 limo se dostali na sto do 4,5 a MB uvadi 4,7.
kludne tomu ver, nielen motory, ale hlavne prevodovky dokazu autu pomoct. Udaje su realne. To, ze je to kombi, nie je problem, ved si zober, ze pred 7 rokmi uz Saab staval 9-5 KOmbi, ktore je len 15 kg tazsie ako limo. No a automaty nie su to, co byvali. Je to super auto, mne sa nepacia len dve veci: zadne svetla mali byt stlpikove ako na C-klasse Kombi - to vyzera ovela lespie, + 4matic - ten uz ties dospel na velmi dobru uroven v pohode porovnatelnu s quattro, takze tam mal urcite byt.
to je zase masinka 😄 mercedes posledni dobou a amg vypousti jeden klenot za druhym a ikdyz nemaji tak supersportovni image, aby se pomalu porsche a snad i ferrari zacalo bat o kousek klientely. jen skoda, ze to neni ctyrkolka, jako treba zminovana rs6 😲( (ikdyz dinero bych na to nemel ani tak ;o)
Muze mi nekdo vysvetlit, proc tady srovnavaj kombi Medveda s Porsche? To mi proste unika. Proc to neporovnaj treba s Tatrou 8x8. Ta ma zrychleni jeste horsi, a redaktor by mohl mit jeste vetsi radost. Ale zase by ho pobila ve velikosti "kufru", nebo brodivosti a to by asi redaktor nevydejchal. Pripada mi to, ze autor ma pro Medvedy vic nez slabost a ta ho ovlivnuje.
bych pockat 2 roky. Pote tu bude E60 AMG se 7 stupnovym automatem a vykonem 600 koni.
Je fakt, že Mercedesy nemusím. Ale kdyby přišla KIA v kombíku s podobným motorem, padala by mi taktéž čelist k zemi. Tohle kombi, to je prostě bomba!
ma byt take premiera noveho ctyrdveroveho kupe z Ecka. Ma se jmenovat CLS nebo CLE.
a co 4 matic ten v nabidce neni? doufam ze bude.
Na 4 matic jsem se ptal u dealera a u nového Ečka bude k dispozici až někdy od podzimu... ale bude. Jak tedy u AMG to netuším.
4 matic ne4matic je to špička.
kdo ještě vyzve E55AMG?? RS 6 už dostala výprask
Jde o omezeni ztrat v menici; trend vyrazeni HD menice z cinnosti sleduji prakticky vsichni vyrobci automatu pokud mozno pri co nejnizsich prevodovych stupnich. Nasobnost menice (zvetseni momentu) se dnes vyuziva, spolu s mekkym zaberem, hlavne pri rozjezdu.
Tiskova zprava je prirozene velmi povrchni.
A jestli tvrdí, že nevidí přínos v tom, aby se HDM přemosťoval už od druhého rychl. stupně, tak ať se zamyslí nad pojmem ztráty způsobené HDM a možná mu svitne. S tím sovisí i to, že není důvod k tomu, aby měnič nebyl přemostěn při jízdě pod plynem.