Novinky
0
moc pěkný GO GO!!!!!!!!!!!!!!!!
0
Motory se zacinaji zlepsovat ale nez je tam zacnou montovat chtelo by to neco udelat s podvozkem tam trochu pokulhavaji 😃 s tim tocivym momentem a vykonem jim budou ti dobre situovani zakaznici spis ubyvat 😃 AMG go go Takovy detail s kompresorem a turbem to umi kazdy blbec bez turba to je umeni (BMW) Nova 6 vam ukaze!
0
Ten kdo to bez turba umi jsou japonci (Toyota,Mitsubishi,Subaru)
tak to je teda hustý. Jen nevím k čemu už ten výkon bude........
No přece abys měl větší výkon, než ostatní. Sice ho nikdy nevyužiješ víc jak 50%, ovšem image je image. To je asi nějaká nová filozofie posledních let. Je sice krásná, ale na reálných silnicích (zácpy, zpomalení, rychlostní limity) nevyužitelná a z bodu A do bodu B se dopravíš jen o pět minut rychleji, než šílení oktávkaři.
Velmi pekné, len mi je trochu smutno z toho, že vývoj ako keby zostal iba medzi najdrahšími autami, kde každá nová genárácia= nárast výkonu o 10-ky %. Za to medzi ľudovkami má napr. 1.4 štandardne výkon 55/ 75 kw už asi 10 rokov, čo je pekná hanba. Nahrádzajú to však všelijakými elektronickými sračičkami za pekné prachy.
No ja neviem .. nasi zrovna kupili novu Corrolu a ta ma 1.4 71kw/95k .. to je oproti povodnemu Favoritu 1.3 43kw/58k docela slusny rozdiel .. pri tej istej spotrebe.
Zabudol som podotnúť, že jedinou svetlou výnimkou sú ( boli ?) japonské autá, kde moja Almera má tiež 68 kw. To však mali Almery už pred nejakými 8 rokmi.
a moje dcera ma fabii 1,416v 74kw-101k.. taky rozdil..
Ale musis si uvedomit, ze tvuj motor je v nabidce VW cca. 4 -5 let ( snad se moc nepletu), ale nissanuv motor GA14 ( almera, sunny) se monuje od roku 1990, tehdy s rizenym karbcem (GA14DS ) 55 kw, od 1994 verze GA14DE ( ctyrbod. vstrik) 64 kw. pouze pro nemecky trh byl diky jine ECU sundan vykon na obligatnich 55 kw ( kvuli pojistce) .
to baldi : GO Almera GO
to baldi : GO Almera GO
mám ve svym FH 12 560 koní a se 700 bych si klidně poradil. A místo mě to slízne nějakej osobák...