Novinky
0
Mam amg65 na 720Káček a taky jsem si s ním poradil...
Přejít do diskuze
Motory se zacinaji zlepsovat ale nez je tam zacnou montovat chtelo by to neco udelat s podvozkem tam trochu pokulhavaji 😃 s tim tocivym momentem a vykonem jim budou ti dobre situovani zakaznici spis ubyvat 😃 AMG go go Takovy detail s kompresorem a turbem to umi kazdy blbec bez turba to je umeni (BMW) Nova 6 vam ukaze!
mám ve svym FH 12 560 koní a se 700 bych si klidně poradil. A místo mě to slízne nějakej osobák...
Ale musis si uvedomit, ze tvuj motor je v nabidce VW cca. 4 -5 let ( snad se moc nepletu), ale nissanuv motor GA14 ( almera, sunny) se monuje od roku 1990, tehdy s rizenym karbcem (GA14DS ) 55 kw, od 1994 verze GA14DE ( ctyrbod. vstrik) 64 kw. pouze pro nemecky trh byl diky jine ECU sundan vykon na obligatnich 55 kw ( kvuli pojistce) .
to baldi : GO Almera GO
to baldi : GO Almera GO
Zabudol som podotnúť, že jedinou svetlou výnimkou sú ( boli ?) japonské autá, kde moja Almera má tiež 68 kw. To však mali Almery už pred nejakými 8 rokmi.
No ja neviem .. nasi zrovna kupili novu Corrolu a ta ma 1.4 71kw/95k .. to je oproti povodnemu Favoritu 1.3 43kw/58k docela slusny rozdiel .. pri tej istej spotrebe.
Velmi pekné, len mi je trochu smutno z toho, že vývoj ako keby zostal iba medzi najdrahšími autami, kde každá nová genárácia= nárast výkonu o 10-ky %. Za to medzi ľudovkami má napr. 1.4 štandardne výkon 55/ 75 kw už asi 10 rokov, čo je pekná hanba. Nahrádzajú to však všelijakými elektronickými sračičkami za pekné prachy.
No přece abys měl větší výkon, než ostatní. Sice ho nikdy nevyužiješ víc jak 50%, ovšem image je image. To je asi nějaká nová filozofie posledních let. Je sice krásná, ale na reálných silnicích (zácpy, zpomalení, rychlostní limity) nevyužitelná a z bodu A do bodu B se dopravíš jen o pět minut rychleji, než šílení oktávkaři.