Novinky
0
cituji: Tyto agregáty stanou na vrcholu současných možností automobilových výrobců a nejvýkonnější agregát bude disponovat výkonem až 130 kW (170 k). ... to je hodně nadnesené ... konkurence už přeci dávno prodává výkonnější dieselové motory !!!
0
Jenze z jakyho objemu to dostanou? Ja v clanku cetl jen o 1,3 s vykonem 112k. Takze klidne muzou byt nejvykonejsi, ve sve tride.
0
jo tohle je zajimavej udaj, ale to nesouvisi s tim prvnim ...
Na litrovej výkon je to nejlepší naftovej motor co existuje.Jen by mě zajímalo kolik stojí jeho výroba a jaká bude cena pro odběratele.Vzpomenete si jistě na VW Lupo 3L tDI.
Jo jsou to pěkný údaje, určitě budou pěkně technicky vyvoněný, ale stejně si myslím, že objem ničím nenahradíš, takže stále u mně vede V10 5.0 TDI od VW. A stále čekám na to, která automobilka uvede 12-ti válcovej turbodiesel.
Objem se da! Nizka hmotnost a turbo udela svy. Opravdu to ma 1.3l a 112 koni? Nezabali to ve Wolfsburgu 😄 ??? A taky by me zajimalo, jakej objem mysleli tema 130 kw...
vykon neni problem, horsi to bude se spolehlivosti. Nevim jestli jste to zaznamenali, ale VW mel s temi vykonejsimy variantami 1,9 docela dost problemu, auto se ztahovaly a tak.
Nechcem si však predstaviť cenu za takúto hračku.Dopadne to ako s "3L" Corsou za nekresťanské prachy.Aj pri rovnakej cene dieslu a benzinového motora, by mi bol vždy sympatickejší benzín.
No tak z tehle kary se musi nutne vsichni priposr..., nevim co bude delat VW, asi vsechny propusti a tovarny zavrou😜