Ekonomika
Když nám naši "geniální" poslanci zase přidali do benzínu nějakou ***, tak životnost turbomotoru od škodovky bude jenom 75 tisíc km. Podle odborníku ze škodovky je životnost motoru 1,2 TSI včetně turba 250 tisíc km. Jenže přidáním biopaliva na dnešní úroveň se podle odborníků sníží životnost motorů o 70 procent, takže to vychází na 75 tisíc km 😢
Myslím, že ethanol v benzínu je v pohodě, problémy s biopalivy se týkají hlavně ropáků! Nechtěl bych mít po včerejším hlasování dieselový CR...
Velký omyl, přídavek etanolu do benzínu natahuje vodu jako houba - vysoká korozivnost takové směsi bude dělat se vstřikováním a motory úplné divy.
A ...... lidi jako Ty mne neusáte rozesmívají - jako že zážehové motory nejsou ropáky??? Pokud vím, jak nafta, tak benzín se dělají z ropy, takže vznětové motory i benzíny jsou obé ropáci... 😄 😄 😄
A ...... lidi jako Ty mne neusáte rozesmívají - jako že zážehové motory nejsou ropáky??? Pokud vím, jak nafta, tak benzín se dělají z ropy, takže vznětové motory i benzíny jsou obé ropáci... 😄 😄 😄
Děkuji za poučení, to jsem fakt nevěděl, že se benzín dělá z ropy... a já hlupáček si myslel, že benzín dávají kravičky... 😲
Tak to sis spletl s čokoládou Milka
Mno, pokud je pro tebe ropákem jen diesel, tak tady asi za toho hlupáčka skutečně budeš...... Sám jsi si naběhl.
Jestlipak to neplyne z toho, že nafta má díky relativně jednodušší výrobě z původní suroviny (rozuměj ropy) k této surovině tak nějak blíže???
.
Jestlipak neřešíš 3,14čoviny místo diskuze o tématu?
.
Jestlipak se nepíše "sis" a ne "jsi si" (fuj to trhá uši)?
.
Jestlipak neřešíš 3,14čoviny místo diskuze o tématu?
.
Jestlipak se nepíše "sis" a ne "jsi si" (fuj to trhá uši)?
Pro mne je zcela nepochopitelna diskuse o Golfu s nejakym benzinovy moturkem, kdyz si zajemce o Golfa muze koupit Golfa ve verzi 2.0TDI 4motion. To je jedina spravna motorizace i pohon pro tento vuz. Benzinovy motorcek mozna patri tak do sekacky na travu...
nie kazdy potrebuje 4x4 a nie ka&demu sa naftak vyplati, ale je to zbytocne pisat, lebo ty to aj tak nepochopis
Tomu, komu se vyplati koupit Golf, se vyplati jak diesel, tak 4x4. Tomu, komu se nevyplati, nepotrebuje VW, ale muze si koupit treba rendlika nebo Ladu.
To, proc je dulezite miti v aute 4x4 a diesel, je zbytecne psat, protoze bys to stejne nepochopil.
To, proc je dulezite miti v aute 4x4 a diesel, je zbytecne psat, protoze bys to stejne nepochopil.
Komu se vyplatí koupit Golf??? Jakože pokud koupím kastli už nemusím řešit motor protože do té kastle jedinečně pasuje 2,0TDI 4 motion??? Tak proč ho nedělaj rovnou jenom s tou motorizací a náhonem na všechny 4 když je to jediná možná vwolba?
Proč by si panička která vyjede dvakrát do týdne na nákup do města měla kupovat dvoulitrového turbodiesela a ještě k tomu 4 motion? Aby rychle dojela na parkoviště a nezapadla s plným kufrem?
I Golf má ale s 4motion podstatně plytší kufr, což někoho může znatelně omezit při rozhodování..., nemluvě o vyšší ceně, hmotnosti a spotřebě. Vzhledem k rozvoru a délce Golfu se dá říct, že Golf je auto, které 4x4 v naprosté většině případů nepotřebuje..., což už několikrát prokázaly i srovnávací testy Golfu 4x2 vs 4x4 se shodnou motorizací... 😉
V kontexte dobrých predajov Golfu a naopak potápajúceho sa Seatu ma len udivuje, preco tento motor nemá este ziaden Seat.
P.S. Iste, ten 1,4 TSIje silný argument pre Leona, notabene v kontexte slusnej ceny; avsak ten interiér odradí 80 % záujemcov, ktorí skoncia v tej drahsej, ale subjektívne v interiéri príjemnejsej Oktávke.
Inak s tou rýchlosťou súhlas. Urobia nový motor, a za pol roka ho možeš kúpiť prakticky v každom modely každej značky koncernu. S toho by si napr. taký Renault pri zavádzaní Tce a dvojspojky mal brať príklad! 😉
A s tým Renaultom plný súhlas, uz sme to myslím riesili pod clánkom o dvojspojke.