Novinky
Co je to v poslední době za debilní zvyky? Každý jen trošku sportovnjší sedan se označuje jako 4dvéřový kupé a teď ještě začnou řikat normálnímu kombajnu shooting break :no: :-! Shooting Break má být tří(!) dvéřový kombi, něco jako starej Accord Aerodeck, Beta HPE, nebo Reliant Scimitar. Tohle je prostě jen trošku dražší stěhovák >😒]
Moje řeč! Když jedu na golf, potřebuju dvoje dveře a kam hodit bag. Proto vznikla karoserie Shooting Break. Teď už jen čekám, kdy se objeví dvoudveřovej mikrobus a náklaďák bez ložný plochy :no:
Fiat Ducato "Truckster" je studie nakladaku temer bez "ložný plochy" v pripade nutnosti muze slouzit jako odtahovka, ale kazi mu to vzhled >😁
[odkaz]
[odkaz]
Shooting brake ve skutečnosti vznikl jako drahé a rychlé auto pro převoz loveckých pušek, ale to není zas tak podstatný...
:yes: Je, protože do Mercedesu se v tom případě vejde i 3.7 cm Flugzeugabwehrkanone 18.. >😒]
Pušku strčíš kamkoliv 😄 , ale nadalo mi to a podíval jsem se do wikipedie - pro lovce, golfisty, jezdce, hráče pola. Ale máš pravdu, není to podstatný. Co je podstatný, že to nikdo nedělá a že by se mi taková karoserie hodila. Jezdím převážně sám, tak nač vozit zbytečný pár dveří...
Dělá [odkaz] >😒]
Jo a takovou metrovou pušku do normálního Astonu DB4 prostě nedostaneš >😁 i ten název je od toho odvozený...
Máš pravdu, ale když už se (bohužel) obecně toleruje protimluv jako "čtyřdveřové kupé", tak proč ne i tohle, v principu je to naprosto stejný případ... 😉
Před 15-ti lety by slovní spojení "terénní naftové Porsche" taky leckdo považoval za protimluv. To uzraje 😄
Ano, a protože to bylo moc dlouhé, vžil se pojem Cayenne.
Pravda, říká se to líp 😉
A hlavně na to není potřeba tolik chromových písmenek. >😁
Pochromovaných! Víš kolik by to stálo? Předloni jsem si nechal chromovat vidle na hnůj a teď se na ně bojím sáhnout 😄
Měl sis pořídit normální, jako já - titanová vidle s karbonovou násadou. Říkám ti, to nezlomíš, i kdyby ten dobytek žral kamení. 😉
Využil jsi gyroskopické vyrovnávání š***k při malé páce? 😄
Málokdy. Spíše bych doporučil připlatit si na systém elektronické ochrany nohou. Propíchlá holinka bolí. A taky není špatná klimatizace, samozřejmě dvojzónová uvnitř násady. Ale tu jsem měl jako součást Luxury packetu se slevou. Je k tomu ještě chromovaná koncovka násady a kožené pouzdro na vidli. :yes:
Příště doporučuju Premium Luxury Plus. Má vyjma klimatizace perforovanou kůži násady s odvětráváním a masážní funkcí eliminující mozoly. Výborná je satelitní navigace kombinovaná s indikátorem zatížení vidlí. Tu má soused a ušetřil za pana Lórence. Já platím 25kč/hodinu, abych věděl, jestli nabranou hromádku hnoje unesu, nebo ne. 😄
Tady není co psát, tady se stojí v řadě a vzdává se hold králi. Tak snad jen, že... ten nejlepší je vždycky ten... nejlepší.
BRAVO :yes:
BRAVO :yes:
Tak tak, cím krajsie auto, tým menej slov treba. Nech posobí krása.
BTW tak mi napadá, co potom znamenajú Tvoje siahodlhé príspevky na tému VW... 😉
BTW tak mi napadá, co potom znamenajú Tvoje siahodlhé príspevky na tému VW... 😉
Když jsem to uviděl, spadla mi brada. "Bože to je nádhera" vypadlo jen ze mě... Myslím, že víc k tomu nemusíme dodávat. Tohle je proste BOMBA ! :yes: :yes: :yes:
Ať si říká kdo chce co chce kvalita designu je měřitelná! Já když tohle viděl poprvé padla mě čelist na zem! Tohle už je umělecké dílo :yes: Tohle je typ auta které si člověk nekoupí protože musí, ale protože ho chce! Podobně jako obraz. Tohle kolem mě projet tak se tak rychle otočím, že bych si koledoval o vyhřeznutí ploténky 😄
Tak tedy, trochu mě zklamal předek nové CLS. Hodně zmohutněl a ač věřím, že dohoromady to bude fungovat, tak tam postrádám tu noblesnost současné generace. Jinak kombi dobrý, interiér je vážně pěknej.
Interié za jedna, proporcie super...ale ten nechutný kolmý a hranatý predok totálne kazí celkový dojem z auta a vyslovene neguje jeho celkovo štíhle a dynamické línie. ;-\
Kola jsou, zdá se, stejná. [odkaz]
[odkaz] >😁
Toho jsme si také všim....takže další položka v servisu navíc... Už to vidím jak to čtu na faktuře, demontáž krytu za bla, bla, montáž krytu za bla, bla.... ovšem na to lidi ani moc už nekoukaj když budou mít na medvěda. Osobně se mi to bohužel nezdá až příliš praktické řečení.
aj z praktického hľadiska, keď šofér potrebuje doliať napr. vodu do ostrekovačov, mohli byť iba na kapote malé dvierka, ako na nádrži.
ale ináč máš pravdu, že ten, kto má na meďáka, tak moc nerozmýšľa (nad peniazmi).
ale ináč máš pravdu, že ten, kto má na meďáka, tak moc nerozmýšľa (nad peniazmi).
Což to dolití kapaliny do ostřikovačů....ale horší by bylo kdyby tam byly (v tomhle případě to snad nehrozí, ale například Megane II) ty klasické světlomety, tak tu žárovku prostě nevyměníš bez rozebrání půlky auta. Což je dost trapná zaležitost, když vás cajti kvůli nefunkčnímu světlometu zastaví. A když mě prdne žárovka v noci tak se musím modlit aby neodešla druhá, páč servisy noční provoz neznají a sám ji třeba nevyměním. Logika je postavená hlavně na tom, aby jste i kvůli téhle maličkosti zacálovali automechanikům. A to se mi nelíbí, když povinná výbava zahrnuje právě i náhradní autožárovky. Dost postavené na hlavu! :no:
Snad tady nechceš srovnávat žárovku v meganu se servisem v MB?
To ne... ale ber to tak že u některých aut, nemluvím jen Meganu, se tím lopotíš dost dlouho. Vyměna žárovky má být pohodlná a jednoduchá a ne jak někteří psali že musím natočit kola, nebo si přečíst v návodu postup a já nevím co ještě. Je teda fakt že čím větší motor pod kapotou tím horší přístupnost. I když souhlasím, u xenonu, je to jiné, ale na výměnu autožárovky do servisu?
Ty si asi žárovku u Méganu nikdy neměnil, že? Já těm žvástům také věřil, ale ve skutečnosti to není žádná hrůza a auto nemusíš rozmontovat 😉
Já taky ne, ale viděl jsem souseda, takže mu naprosto věřím. "vytočte přední kolo do pozice na klíně, strčte do podběhu manželku v oranžové vestě a přilbou na hlavě atd..."
Možná to u faceliftu je jinak, ja viděl výměnu žárovky u toho faceliftu a nebyl to problém, až teda na nutnost vytočení kola.
Taky nevim, co má... megana limo, předchozí generace a o tý žárovce toho nakecal hodně. Ale prej nejen on, je to takovej kult. Ale těch je... jako o nejprodávanějším passatu.
S tím rozdílem že majitelé Passatu si to nechají opravit v servisu a dají si v showroomu kafe možná i koupí nějaký další vůz. A majitel Renaultu to bude raději šolichat doma na koleni. >😁
Jo a jako dělat, že se nic neděje? >😁 Nech toho, nebo tě vyvrkám! >😁
Abych se nešel zeptat jak je to s tím Volvem mám servis za barákem >😁
U Měganu to zřejmě jde, ale existují i auta s určitými "většími" motorizacemi, kde to nejde bez demontáže některých "dílů"... 😉
Mě stačilo u volva výměna xenonu... 4500, děkujeme a nashledanou. To si nevybereš...
PS: 5400 to bylo 😲 Teď sem našel faktůru. ***
PS: 5400 to bylo 😲 Teď sem našel faktůru. ***
Až za tolik? A jak dlouho vydrží než odejde. Já xenony nemám, ale tak trochu mě to zajímá.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Tak těmto značkám bych zakázal vyrábět... Kopie Wrangleru, Freeladeru nevo Některých dalších aut a mám takový pocit, že tam jsou i Korejské!!! Jedině poslední auto se dá nějak ospravedlnit, protože ta automobilka kopila od Saabu výrobní linku... :no:
[odkaz]
[odkaz]
Tak těmto značkám bych zakázal vyrábět... Kopie Wrangleru, Freeladeru nevo Některých dalších aut a mám takový pocit, že tam jsou i Korejské!!! Jedině poslední auto se dá nějak ospravedlnit, protože ta automobilka kopila od Saabu výrobní linku... :no:
Výměna žárovky v Megane II - souboj Megane II vs Golf V v pořadu 5th Gear [odkaz]
Výborně....tady je to jasná ukázka... Fakt trapný ještě kvůli tomu sundat kolo! :no:
Jeden z mnoha legitimních důkazů "nudnosti" Golfu a "zábavnosti" Méganu... 😉
..marketingvy tah, ako predavat E kombi za o 30% vacsiu cenu. Bravo. Inac mne to skorej pripomina "male" Rko.
Já si teda nevšiml, na kterém snímku?
Ano ten průhled z interiéru přes kufr ven 😉
Viac ma ale zaujalo toto 😒br /> [odkaz]
Strýček Bob to asi nerozdýcha 😄