Ekonomika
Wen Věčněžasnoucí
0
A je to tady: :yes: palec patří redakci, která ví, jak udržet návštěvnost webu :yes: >😁 >😁 >😁
Sonny Crockett
0
To víš, články a diskuze VW vs. Fiat budou vždy v kurzu >😒]
Takže prodejní čísla nejsou vůbec žádný rozhodující faktor. Naopak, já jsem vždy hrdý na to, že Alfa je na silnicích vzácná a tak se v ní cítím zajímavý. Tohle cítí každý majitel Alfy a i vedení Fiatu to ví a vědět to muselo od začátku, protože přesně takhle na tom Alfa vždy byla - jen pro vyvolené, nadšence a lidi s vkusem. Alfa není na kšeft, je pro radost. To že by Fiat rád vydělával je jasné, to chce každý, ale kdyby mu šlo čistě jen o to, tak už by Alfu dávno potopil... ALFA NA VŽDY!!! NA VŽDY ITALSKÁ!!!
Alfa a Fox (když už jsme u toho) do každé fanouškovské garáže... >😒] :yes:
A jak do této koncepce zapadá plán poskočit ze 100 tisíc na 500 tisíc aut ročně? Znamená to řádově ztrojnásobení prodejů v Evropě, protože v USA se má prodávat jenom kolem 100 tisíc kusů za rok.
A věříš snad tomu plánu? Věříš že je to možné splnit? Věříš že to chtějí opravdu splnit ??!! >😒]
Vzhledem ke tvé garáži, autě snů i věku tvůj tvůj naivní idealismus skoro "chápu", ale...(viz i reakce Ricarda)
P.S. Psal jsem už včera, že si nemyslím, že je prodej AR aktuální už "dnes", ale vyhráno zatím Alfa (s Fiatem) taky ještě zdaleka nemá...
P.S. Psal jsem už včera, že si nemyslím, že je prodej AR aktuální už "dnes", ale vyhráno zatím Alfa (s Fiatem) taky ještě zdaleka nemá...
Nojo, je to naivní, ale prostě v to věřím, protože je mi Alfa ze všech značek nejvíc sympatická, i proto jsem do ní šel.. Ale c ose týče té reakce Ricarda, tak viz co jsem psal já: "To že by Fiat rád vydělával je jasné, to chce každý, ale kdyby mu šlo čistě jen o to, tak už by Alfu dávno potopil.." Chtějí mít větší zisky, vždyť z toho také žijou že, ale rozhodně to nijak extrémně nehrotí. A vyhráno třeba nemá, ale věřím, že se bude Fiat rvát dál. Pokud by Alfu ztratil, tak by to byla veliká škoda a toho si je Fiat vědom.
Nejde o to, že Fiat by rád vydělával, nebo, že by chtěl vydělávat víc, chtít nestačí, on musí vydělávat "dost", a když (dlouhodbě) vydělávat nebude, bude muset skončit, případně prodat třeba tu Alfu... a co myslíš, že by udělal, kdyby mu šlo oprvdu o "kejhák"...?
No kdyby mu šlo o kejchák, tak by něco prodat musel. Ale věřím, že o kejhák mu nepůjde, takže spekulace o prodeji Alfy jsou zbytečné.
Jo, zatím...
Obávám se jen jednoho a to ne koncernu VW, ale že nás tady za pár let Číňané utlučou čepicemi.
Možná by pomohlo celosvětové ,"antizbrojní", preventivní embargo na e😜ort čepic do Číny... >😁
Cítíš se ve staré 145 zajímavý? To je dost zvláštní tvrzení, neříkám, že některé staré alfy nemají kouzlo naopak mají!!!!, ale 145 je podle mě prostě plechovka jako každé jiné auto včetně toho mého >😁
Komu se líbí Giulietta nebo Mito zepředu, tak o jeho dobrém vkusu hodně pochybuju 😄
Mito je podle mne karikatura na 8C , ta se mi zrovna opravdu nelíbí a ten 8C design mi tam příjde moc násilně napasovaný. Také to může být tím, že nemám rád ani tento typ malých aut. Giulietta je na tom ale mnohem lépe, ta mi sedla snad ve všech směrech. Ale stejně doufám, že už toho 8C designu nechaj, Brerra/159 mi sedly (co se designu týče) víc. Spokojen?
To rozhodně, příď 8C měli nechat pouze pro ni a u běžné produkce raději rozvíjet styl 159...
To souhlasím, ale u té Giulietty mi to i docela sedí a i to víc navazuje na starší Giulietty ... Ale osobně mám raději ty zamračený světla, jako má 159, facelift 156,147 a nebo i má 145
Moderní příď Alfy si představuju nějak takhle [odkaz]
, ale ten vyplašený výraz Mita, jako by ho někdo překvapil "nabodnutím" zezadu fakt nemusím...
, ale ten vyplašený výraz Mita, jako by ho někdo překvapil "nabodnutím" zezadu fakt nemusím...
Jo takhle by to bylo skvělý, agresivní, provokující a rajcovní.. Mito je prostě Mito, tam tohle nevidím.
To ano..
Ale hlavně Sergiovi..., který jako správný velký C.E.O. utl veškeré spekulace víceméně v zárodku.
Děkujeme. :yes😒br />
Trochu se přiznám, že jeho tlak na AR a chvíli trvající mlčení mne mírně znervózňovalo..
Ale hlavně Sergiovi..., který jako správný velký C.E.O. utl veškeré spekulace víceméně v zárodku.
Děkujeme. :yes😒br />
Trochu se přiznám, že jeho tlak na AR a chvíli trvající mlčení mne mírně znervózňovalo..
Doufám že sis neucvrnknul... 😄
To ani ne, spíš se z těch tlaků na "ARo" málem po..., ale nakonec se to srovnalo jen za cenu "vlka"... >😒]
Myslíš to jak Wolff telefonicky tlačil na Sergia? >😁
Jo myslí přesně to..
Taky sem domluvil, že když si VW neví rady se Seatem, tak ať ho koupí zpátky Fiat místo uvažovaného vžříšení značky Autobianci, či Zastava...
Taky sem domluvil, že když si VW neví rady se Seatem, tak ať ho koupí zpátky Fiat místo uvažovaného vžříšení značky Autobianci, či Zastava...
Písal som že je to iba lacná novinárska kačica, šéfstvo z fiatu dobre vie čo alfa znamená. Alfa nechce a ani by nechcela byt masovka, nato je tu fiat. Alfa chce byt prémiová značka s primeraným ziskom. Fiat sa profiluje, donedávna bola táto značka vedená vlažne, preto zmeny ktoré prišli rozhodne fiat posunu.Je to silná značka, ktorá zažíva viac-menej revoluciu. Da´jme jej čas a priestor sa prejavit. Myslím že nas milo prekvapí. 😉
každá značka chce mít přiměřený zisk. od BMW po Rolls :-!
Zajímavá "značková" zkratka, "od BMW po Rolls", to je jako od VW až po Bentley... >😒]
jsem se držel aspoň ze začátku prémií >😁
Veď vieme, že rúbeš vysoko a ani Jaguar pre Teba už nie je prémiou 😄
Pokud by se Fiat zbavil AR byl by silnější ale časem by to byla ztráta, oba koncerny vlastní luxusní sportovní značky ale protiváhu AR tedy sporťák s parádní historií dostupný všem VW nemá a pokus se Seatem dopadl pro VW špatně, umím si představit jak po něm VW touží.... :yes: FIAT
Právě jsem měl zajímavý telefonát s Piechem! Byl to zastírací manévr, VW kupuje Lancii >😒]
Lancia :yes: nebo chce nekdo tvrdit ze pod Fiatem tento tradicni ucastnik rallye vzkvetal? >😁
áááále chlapci..vy sa chcete iba vadit...načo tie narážky? Nudíte sa? Najdite si frajerku... 😉
Lancia má nové postavenie...ono sa dost tažko predávaju rally speciály..vid subaru..no kolko ich už len oni predavaju.Myslím že luxus Lancii viac ako pristane :yes:
Lancia má nové postavenie...ono sa dost tažko predávaju rally speciály..vid subaru..no kolko ich už len oni predavaju.Myslím že luxus Lancii viac ako pristane :yes:
Ano, to by ovsem musela s tou Fulvii uz vylezt... rally specialy se prodavaji asi spatne, ale ten image uspesneho auta byl dobrou reklamou. IMHO mela lancie dobry potencial stat se znackou sportovnich aut, bohuzel Fiat koupil Alfu a na Lancii se vykaslal. Nebo mi chces tvrdit ze lokalni italsky prodejce, kterym dnes Lancia je, je prosperujici znacka?
Ale, ale...co si to tu fanoušci igelitových špaget ze spodního regálu namlouvají...pokud alfa nebo lancia vybočují z průměrné evropské produkce, pak směrem dolů :no: O lancii se ani nebudu podrobněji rozepisovat, ty patvary nebudu komentovat. Alfa má designový potenciál a odkaz, to je její (jediná) hodnota. A fiat ji prodá zcela jistě, je to jen otázka času. A myslím, že VW ji v tom čase už nebude chtít, protože Porsche, coby nová značka koncernu, rozšíří nabídku směrem "dolů" a vykryje minitrh alfy. Technika Audi s logem a designem Porsche za "příznivou cenu" = nadšený zákazník a ještě nadšenější akcionáři 😄 Alfa na to, aby vyráběla ručně prvotřídní čerstvé těstoviny, nemá image a techniku...na to, aby vyráběla standardně kvalitní Panzani pro masy a masírovala je denně reklamou, nemá prachy(a techniku)...no a ty igelitové špagety do nejspodnějšího regálu už dělá fiat...takže??? Krátce a dobře...alfa to má sečtené, vždyť v tom nejezdí ani taliáni >😒]
Bože bože, další inteligent. Bys koukal kolik taliánů v tom jezdí, ale ty si zřejmě z jézédé ještě nevytáhnul paty 😉 A věř, že i kdyby byla Alfa na prodej za pět-deset let, tak VW po ní šáhne v mžiku 😉
Teda ale fakt.. tady je tolik pacientů, to je hrozný >😁
Teda ale fakt.. tady je tolik pacientů, to je hrozný >😁
další nábožnej diskutér 😄 možná tě někdy zaměstnám jako vrátnýho, napiš... 😄
hľadaj radšej seberovných parťákov
z tvojho´príspevku´ sála namyslenosť,krátkozrakost a hlúpost. Bojíš sa nepoznaného ako typický sedliak. Ak nemaš skusenosti a vedomosti, thak sa radšej vyjadruj aspon do takej miery do akej si schopný a zbytočne sa tu nezhadzuj. :-!
No...škoda. Tej Alfe som to prial. Som zvedavý, kto vydrží dlhšie - Alfa pod krídlami Fiatu, alebo Marchionne na šéfovskej stoličke...
Alfa jako Lancia to máš fuk. Holt si VW koupí nebo oživí něco jiného >😁
ešteže máme alfu a uhorkovú sezónu, človek sa pobaví pri čítaní prognostikov amatérov a jadrových fyzikov v zálohe...Holt proste neni nad VW koncern.... 😉
A čo iné, keď Fiat nepustí nič? U Jagu zaváhal, ten je už v kýbli, jedine že by vzkriesil nejaký Adler, Borgward alebo niečo podobné. Prípadne by mohol kúpiť Alpinu (existuje ešte?) Možností až tak veľa nemá.
Jag má stejné zaměření jako Audi, takže by byl VW na dvě věci.
Ještě může oživit Wartburga >😁
Nebo koupit Zetor. >😁
Ze Zetoru GTI by měli zemědělci jistě radost 😄
No hlavně z TDI PD motorů, které by táhly pěkně vodspodu, ono traktor ani nic jiného ani nepotřebuje. Jmenovalo by se to Zetor GTD... netahalo by to břicho po zemi... možná by si to i Áda koupil. >😒]
Taky by se tady neskutečně zvýšil podíl už tak početné skupiny VW fans, protože by tady za ně "kopal" každej Franta z Horní Dolní >😁
Koukám, že bychom to měli koncernu navrhnout. Vlastní kde co, ale že by dělali traktory, to ne. Sice Lamborghini dělá nebo spíše dělalo i traktory, ale aktuálně jim v portfoliu chybí... >😁
Takovej Zetor 1.6 TDI 66kw se sportovně sníženým podvozkem by už vlastně sám oral to pole 😄 a namísto malých traktůrků na zahrádku by tu byl Zetor HTP....
Tak to bych raději oživil nějakou zcela novou, "ostřejší" německo-italskou značku, co třeba takový "WOLFF"... 😲 >😁
Radši ho nevzpomínej, jinak se tady objeví a zas se budu dozvídat pravdu 😄
Hele nemaj fiatisti taky nejakou sektu? Wollf je s tim svym hlasanim pravdy neodbytnej jak tlupa svedku jehovovych v duchodovem veku...
Fiat je sekta sama o sobě >😁
Fiate náš, jenž jsi nesmrtelný,
posvěť se jméno tvé,
přijď nadvláda tvá,
buď modely tvé oblíbeny
jak v Itálii, tak i na celé zemi.
Den bez závad dej nám dnes
a odpusť nám naše touhy po spolehlivosti,
jakož i my odpouštíme našim alfám
a neuveď nás v pokušení si kopit Volkswagen,
nýbrž nech koncern zkrachovat.
[Neboť tvůj je multiair i common rail i jedinečný design navěky věků.]
Amen.
posvěť se jméno tvé,
přijď nadvláda tvá,
buď modely tvé oblíbeny
jak v Itálii, tak i na celé zemi.
Den bez závad dej nám dnes
a odpusť nám naše touhy po spolehlivosti,
jakož i my odpouštíme našim alfám
a neuveď nás v pokušení si kopit Volkswagen,
nýbrž nech koncern zkrachovat.
[Neboť tvůj je multiair i common rail i jedinečný design navěky věků.]
Amen.
Mít značku s takovou aurou a hospodařit s ní tak, že není ani na nové modely je opravdu vrchol šlendriánství.
za toto ťa wolfík zastrelí >😁
Trochu kritiky nezaškodí aj ked väčšina týchto múdrostí čo som si tu prečítal skôr zaváňa škodoradosťou, osobnými invektívami napríklad na wolfa či úplnym ignorantsvom, ale to je typické ak sa tu objaví článok o AR, hneď sa tu ako muchy na * zlietajú rôzny ale v podstate stále tí istí vizionári a naslovovzatí odborníci na autá z Apeninského poloostrova na druhej strane napriek všetkej kritike a sračkám v akej AR bolo za posledné dva roky uviedla na trh tri nové podarené modely(8C, Mito, Giulietta) čo niečo stojí tak nečakajme zázraky (vývoj čo len jedného modelu stojí miliony eur, to všetci vieme)...či naozaj všetci chcete kupovať autá od jedného výrobcu s rovnakou technikou len možno pod iným kabátom?? A pre zarytých odporcov AR (inak nerozumiem tomuto fanatizmu)doporučujem prečítať charakteristiku AR z úst práve manažerov VW 😉
moc to žereš 😉
mne sa skôr zdá, že ty moc žereš VW 😉
Tatra, že moc žere VW... >😁
Víš kolik mi dalo práce, jen ho přesvědčit, že i pětkový Golf může vypadat jako auto a ne jako tlustá Berta... >😒]
To je taková zdejší diskusní "logika", jak někdo není v každém příspěvku proti koncernu, je označen za "koncernfans"... 😉
Víš kolik mi dalo práce, jen ho přesvědčit, že i pětkový Golf může vypadat jako auto a ne jako tlustá Berta... >😒]
To je taková zdejší diskusní "logika", jak někdo není v každém příspěvku proti koncernu, je označen za "koncernfans"... 😉
vydíš to príliš jednoducho, ja som tiež neni proti koncernu, skôr proti miestny koncernovým zadubencom, ktorí sa tvária, že majú patent na rozum a tipujem, že väčšinou sedlajú nejakú Feldu či firemné HTPéčko....a to je podstatný rozdiel...
Ale takových nicků je tu spousta i na opačném "břehu", nebo snad mají všichni zdejší příznivci "Itálie" vozy za milion a víc...
a ti "zadubenci" jsou taky na obou stranách...
a ti "zadubenci" jsou taky na obou stranách...
máš pravdu, ale schválne si prejdi napríklad posledné tri články o AR a pozri aký je pomer prispievateľov a obsah príspevkov....teba ako Golfistu nevynímajúc 😉 Prečo sa teda pod týmito článkami realizujú zrovna VW fans??? to mi je záhadou...a keby VW naozaj AR kúpilo viem si predstaviť 180 stupňpový obrat u niektorých e😜ertov, ako to bolo napríklad pri Suzuki... 😉 dosť zlé....
Zkus znovu tu mou reakci z 10:08 a najdi mi, kde jsem v těch diskusích (jako "Golfista") napsal něco hanlivého, nebo urážlivého na AR, nebo "Itálii"..., nebo mi najdi můj obrat u Suzuki, jen na mě nechoď zase s těma skupinkama... 😉
S tým Suzuki a hlavne s tým urážaním som nemyslel zrovna teba. Ok tak si neni členom nejakej "skupinky". Uzavrime to, že si s niektorými rozumieš menej a s niektorými viac... 😉ale to určite aj ja a každý..
To určitě, ale to platí i v běžném "nevirtuálním" životě..., ale v žádné skupině/"partě" nejsem ani v reálném životě...
Jestli si tohle přečte někdo od vás z klubu, tak ti zruší členství >😒]
Nevím, ale zatím jsem se s GTIm nakonec vždycky nějak domluvil...
>😁
>😁
To je možný, tak za to popření členství vyfasuješ aspoň důtku
>😁
>😁
Spíše ho za trest pošlou ve čtyřech na služebku do Paříže... Puntem >😁
Spíš 500, aspoň by vyzkoušel výhodu jízdy ve vzduchovým pytli >😁
Nebo nějakou starou, neudržovanou Alfu, aby si vyzkoušel duatlon (20km autem, 680km tlačení).
Disclaimer: Alfu jsem záměrně označil přídavkem neudržovanou, abyste se neurazili. Každé auto, na které se 20 let něsáhne, je v podstatě vrak 😄
Disclaimer: Alfu jsem záměrně označil přídavkem neudržovanou, abyste se neurazili. Každé auto, na které se 20 let něsáhne, je v podstatě vrak 😄
Ale seš... >😒] >😒] >😒]
Tys tady (teda tenhle nick) napsal už tolik blbostí..., ale jen žehráš na to, že to nikdo nebude hledat...
Mimoto je totální blbost hledat jednotlivosti, stačí to, jak se dlouhodobě prezentuješ a s kým souhlasíš... Myslím to je naprosto dostatečné..
Ale jak se říká..psi štěkají a karavana táhne dál.. Za takový dva tři roky po tobě neštěkne ani pes... Pamatuju si před nějakýma 8 (možná už více) letama sem se tady do krve hádal (nejen já) s jedním blbem co měl nick nějak King..něco... Měl Fabii RS a pak ji rozstřelil o ježka na silnici a byl klid (nic se mu nestalo, ale nějak od té doby prostě na netu nebyl - asi dostal od taty na zadek, že zničil auto)). Málo inteligentní postpubetální (rozmazlené) ucho s čerstvýma papírama, co tady prudilo 20 hodin denně... A dneska je od něj klid... bůh ví, kde dnes je... Ty odejdeš... (a další tvoje multinicky) stejně jako GTI... Tím pruděním se nebudete živit věčně, kdo by Vás taky za to celou tu dobu platil... >😁
Tys tady (teda tenhle nick) napsal už tolik blbostí..., ale jen žehráš na to, že to nikdo nebude hledat...
Mimoto je totální blbost hledat jednotlivosti, stačí to, jak se dlouhodobě prezentuješ a s kým souhlasíš... Myslím to je naprosto dostatečné..
Ale jak se říká..psi štěkají a karavana táhne dál.. Za takový dva tři roky po tobě neštěkne ani pes... Pamatuju si před nějakýma 8 (možná už více) letama sem se tady do krve hádal (nejen já) s jedním blbem co měl nick nějak King..něco... Měl Fabii RS a pak ji rozstřelil o ježka na silnici a byl klid (nic se mu nestalo, ale nějak od té doby prostě na netu nebyl - asi dostal od taty na zadek, že zničil auto)). Málo inteligentní postpubetální (rozmazlené) ucho s čerstvýma papírama, co tady prudilo 20 hodin denně... A dneska je od něj klid... bůh ví, kde dnes je... Ty odejdeš... (a další tvoje multinicky) stejně jako GTI... Tím pruděním se nebudete živit věčně, kdo by Vás taky za to celou tu dobu platil... >😁
On ti ten WL nějak leží v žaludku, co?
nevím kolik ti to dalo práce, ale stálo tě to několik set tisíc a několik týdnů čekání >😁
Trochu víc nadhledu, nezaznamenal jsem tu ani jeden názor, že by se např. někdo divil tomu, proč chce VW zrovna AR a ne nějakou jinou (příp. i vlastní novou) "lepší" značku. Z toho jasně plyne, že AR je i ve zdejších "funsdiskusích" stále vnímána s přirozeným respektem, i když ten vychází především s velmi bohaté, úspěšné a zajímavé historie/tradice (dost nicků tady zřejmě ani neví, že je ještě podstatně delší, než třeba u Ferrari), ale nikoli už tak z nedávného a současného stavu (čest vyjímkám)...
P.S. Snaha koncernu VW udělat z někdejšího druholigového Fiatu (myšleno Seatu) koncernovou značku se sportovním akcentem byla až příliš odvážná a asi i podle toho zatím dopadla...
P.S. Snaha koncernu VW udělat z někdejšího druholigového Fiatu (myšleno Seatu) koncernovou značku se sportovním akcentem byla až příliš odvážná a asi i podle toho zatím dopadla...
no neviem či zrovna vaša skupinka ovplýva nejakým "nadhledom" 😉
A navic davat do stavajicich modelu motory Fiat, to je opravdu hnus velebnosti :no:
he he toto už je len na smiech...lebo napríklad také Audi nemá motory zdielané so škodovkou... >😁
A ako sa ešte len nasmejeme, keď bude každý platiť Talianom za licenciu elektronicky ovládaných ventilov...
Pri Common-Raile to prepískli, nejak si ho "zabudli" dať patentovať, a dnes ho má každý, aj VW (sakra, Alfe tým ušiel celý majland, ktovie, kde by bola s tými peniazmi dnes).
Pri Common-Raile to prepískli, nejak si ho "zabudli" dať patentovať, a dnes ho má každý, aj VW (sakra, Alfe tým ušiel celý majland, ktovie, kde by bola s tými peniazmi dnes).
Co si jako Italové mohli dát na CR patentovat? Princip CR vymysleli dlouho před tím švýcaři a do průmyslové výroby (pro osobní automobily) jej konečně zavedl až BOSCH... (pro náklaďáky už dříve Denso).
Pokud vím, tak Fiat, jakožto "vynálezce" vstřikování CR, prodal patent firmě Bosch.
Fiat není žádný "vynálezce" CR, k tomu má nejblíž švýcar Robert Huber.
Ok, omlouvam se, pravdu máš.
Citace: "Prototyp systému common rail vyvinul koncem 60. let Švýcar Robert Huber...V devadesátých letech spolupracovaly na vývoji firmy Magneti Marelli, Výzkumné centrum Fiat..."
Citace: "Prototyp systému common rail vyvinul koncem 60. let Švýcar Robert Huber...V devadesátých letech spolupracovaly na vývoji firmy Magneti Marelli, Výzkumné centrum Fiat..."
Brute už zase...
Ale chválím tě... Děláš pokroky, vygooglil si jméno... :yes: >😒] >😒] >😒]
Ale chválím tě... Děláš pokroky, vygooglil si jméno... :yes: >😒] >😒] >😒]
Když se tu začneš chovat a vyjadřovat alespoň jako lehce podprůměrně slušný a rozumný člověk, poradím ti jak hledat informace na netu, podle toho co sem píšeš o tom zatím nemáš ani páru... 😄
Jinak díky za tvé hysterické rerakce na mé příspěvky (viz Ronault 1:22), nemůže být lepší důkaz toho, že se do tebe "trefuju" dostatečně přesně, stejně jako to, že už se nemůžeš dočkat, až tu přestanu chodit... >😒]
Zatím se ale moc netěš, je stále zábavné číst tvoje nekontrolované bezduché nadávky, prosté jakýchkoli věcných argumentů... Jinak toho chudáka co Fabii RS "rozstřelil o ježka" neznám (stejně jako ty), ale jak "znám" tebe, tak jeho největší morální chyba byla v tom, že měl Fabii RS a ne Bravo 1,4 se kterým by se mu to určitě nikdy nemohlo stát..., celá ta "pohádka" bude mít "pointu" někde v dlouhém táhlém, kde si Fabia RS hravě podala jisté superBravo...
>😁
P.S. Jinak se vůbec nedivím, že zrovna ty nechceš žádné "jednotlivosti" dohledávat, ke tvým lžím, co kdo kdy napsal v diskusích, stejně nic dohledat nejde a jen by ti to komplikovalo tvé zdejší profláklé lhaní... :😉 😉
Jinak díky za tvé hysterické rerakce na mé příspěvky (viz Ronault 1:22), nemůže být lepší důkaz toho, že se do tebe "trefuju" dostatečně přesně, stejně jako to, že už se nemůžeš dočkat, až tu přestanu chodit... >😒]
Zatím se ale moc netěš, je stále zábavné číst tvoje nekontrolované bezduché nadávky, prosté jakýchkoli věcných argumentů... Jinak toho chudáka co Fabii RS "rozstřelil o ježka" neznám (stejně jako ty), ale jak "znám" tebe, tak jeho největší morální chyba byla v tom, že měl Fabii RS a ne Bravo 1,4 se kterým by se mu to určitě nikdy nemohlo stát..., celá ta "pohádka" bude mít "pointu" někde v dlouhém táhlém, kde si Fabia RS hravě podala jisté superBravo...
>😁
P.S. Jinak se vůbec nedivím, že zrovna ty nechceš žádné "jednotlivosti" dohledávat, ke tvým lžím, co kdo kdy napsal v diskusích, stejně nic dohledat nejde a jen by ti to komplikovalo tvé zdejší profláklé lhaní... :😉 😉
Tak ja som mal za to, že prvý použiteľný motor začali montovať práve Taliani.
V osobním sériovém autě ano (AR 156 1.9 JTD), ale to mělo vstřikování CR dodané právě zmíněným BOSCHem.
tak som sa nesekol tak úplne...no ale ak sa nemýlim, ani BOSCH si to vtedy patentovať nedal, teda samotné vstrekovače...a systém CR nie sú len vstrekovače, čiže ako spôsob prípravy zápalnej zmesi to Alfa kľudne patentovať mohla...
No se SEATem se moc s hospodařením nepředvedli, a u Škody, která prosperuje, za to asi moc nemůžou. V Škodě se vždy dělaly dobrý auta, a to už v době kdy VW neexistoval. Kdyby tady nebyli komunisti, tak by dnes Škoda nejspíš kupovala VW.
Že by zrovna Škodovka dnes kupovala VW je příliš nepravděpodobná spekulace, to i Tatra by na tom zřejmě byla lépe, než Škodovka...
Se Seatem (dříve vlastně druholigový Fiat) se VW nepodařilo uplést z hov.. bič, ale Fiatu se nepodařilo uplést bič ani z té kdysi špičkové "kůže" (z AR a Lancie)...
Se Seatem (dříve vlastně druholigový Fiat) se VW nepodařilo uplést z hov.. bič, ale Fiatu se nepodařilo uplést bič ani z té kdysi špičkové "kůže" (z AR a Lancie)...
ono by to ze Seatu šlo udělat a měli k tomu našlápnuté - Toledo II, Leon I. to byly vcelku žádané a dobře hodnocené vozy. Jenže pak přišla Altea a spol., a i ta nepatrné sportovní charisma bylo v pr..
Jo, ta designová MPV uniformita Altea-ToledoIII-LeonII těžce ujela původní představě o "autoemocion"...
Altea by docela vyhovovala, chyba nebola ani v nej, ani v da Silvovi. Chyba bola v tom, že spravili na jedno kopyto prakticky všetky svoje autá. Preč bola charizma a výnimočnosť Altey, nastúpila nuda a modelová rôznorodosť bola pochovaná.
Inak je docela pochopiteľné, že chceli odlíšiť produkciu Seatu od zbytku koncernu, ďalšie autá a´la Otavia či Golf by už dobrotu nerobili. Len to proste nevyšlo.
Inak je docela pochopiteľné, že chceli odlíšiť produkciu Seatu od zbytku koncernu, ďalšie autá a´la Otavia či Golf by už dobrotu nerobili. Len to proste nevyšlo.
Škody je škoda, taková stará Felicia, 110R a i docela Rapid a o nedodělaných prototipech jako např Vinnetou nebo jak se to jmenovalo (kabriolet pro dva lidi) .. Škoda že dnes jí VW nedovolí začít dělat zas hezký auta a musela se podřídit a staví Golfy a Passaty na X variací.. Pak se mi nedivte, že jsem proti VW a Alfa pod jejich vedením by byla má smrt.
pochop, ale rozdíl mezi Škodou, která je určena pro "rodinu" a Seatem (do Altea), respektive pod Alfou (pod VW). Zatímco Škoda je až na pár vyjímek ve stylu "neurazí", tak Seat si mohl dělat "co chtěl". Jen to chlapec fest neukočíroval.
Asi proto moc Škodu neberu vážně, styl "neurazí" pro mne znamená "nezajímá". A když tedy beru Škodu jako pro rodinu zaměřenou, tak mi příjde k smíchu, když nám cpou novou Fabii RS a snaží se nám vnutit, že je sportovní... Ale to je na jinou diskuzi. Seat je zajímavější, ale na to jakej humbuk a rádoby sportovní image okolo něho VW dělá, tak tedy opravdu hodně slabota.
co bereš nebo nebereš je celkem jedno.. Škoda má úplně jiné zaměření než Seat, či Alfa. MPV úlet Seatu těžce nechápu, a asi ho nechápe nikdo.
Jo to chápu že to je jedno, jen jsem se snažil říct, že Škoda byla dříve zajímavější, kdeždo VW si z ní udělal jen fabriku na podřadnější auta pro chudáky co nemaj na ty lepší a dražší auta od koncernu. A tahle degradace mě mrzí. Ale nechci tím rozpoutávat žádnou diskuzi, jsem si vědom toho, že by tu už Škoda možná ani nemusela být, kdyby jí nekoupil VW..
Kdy byla Škoda zajímavější? Za socialismu? 8-s
Ano. Jak jsem již napsal: stará Felicia, 110R a i docela Rapid .. To jsou zajímavá auta, alespoň pro mne. Když vezmeš jak byly možnosti tehdy omezené, tak je to až skoro zázrak, že tohle vyráběli.
Jel si někdy déle se 110R, Garde, nebo Rapidem, nebo se ti líbí především jejich podoba/karoserie... 😉
110R jsem nejel, jen se 100. S Rapidem jo. A nevidím na jejich jízdních vlastnostech na tu dobu nic špatného. Ale líbí se mi především vzhledově.
skus tu podradnost (auta pre chudakov)nejako vysvetlit 8-s
Třeba ta starší technika od VW (hlavně z předešlích generací jejich modelů). Zkrátka si odkupovali automobilky po evropě, aby měli pro každý segment nějaký auto. Seat si hrál na sportovní emoce, Porsche bylo pro frajírky atd. Škoda byla pro ty obyčejný lidi a nikdy neměla (a hlavně nesměla)velkému VW konkurovat. Což se jí poslední dobou docela daří >😁
[odkaz]
Konečně země, kde si Fiatů váží a jsou za ně rádi >😒]
Edit: I když nazvat tohle fiatem, není tak uplně přesné 😉
Edit: I když nazvat tohle fiatem, není tak uplně přesné 😉