Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Jaguar Land Rover zrušil plány na zavření továrny v Británii

24 komentářů

petrumr
EU by měla dovozy těchto neekonomických vozů zrušit bez náhrady.
T613
Dovoz? Velká Británie není v EU? 😐
petrumr
angličani mají svoji měnu,tak se udělá vyjímka.česko taky mají některý vyjímky. 😄
T613
já bych zrušil EU a obnovil EHS
Petrko
Kouknul jsem se čím jezdíš a pochopil jsem tvou zášť. EU ať si trhne nohou a Jaguarum a LR přeji co nejlepší prodeje.
petrumr
ty jako chceš říct,že ty jezdíš ekonomickým vozem,jednoho forda máme a trochu se za něho stydím.Co chybí fabce vůči jaguaru,polož si otázku,umí takový auto jet vůbec po městě,není to spíše na dálnicu?Už některý škodovky nejsou vhodný do města,tak jakápak zášť?
Petrko
Co si představuješ pod pojmem ekonomický vůz?
petrumr
peníze versus hodnota
T613
tak v tom případě je tahle třída ekonomickým vozem 😄
Petrko
Velesprávně. 😉
Pekelná Micinka
Dnes mám dobrou náladu a tak se i po ránu rád zasměju... >😁

Ale jinak seš pěkný... pako. Nevím, co je na Jaguaru neekonomické, ovšem na takovéhle pokusy o výstřel jsme tu už zvyklí, takže mě taková reakce nijak zvlášť nepřekvapuje.
petrumr
oprava čehokoliv na angličáku je ekonomická sebevražda.Plný bazary a pohled na technický lahůdky podvozku to púlně potvrzuje
JakubTN
Ty vlastnis nejaky "anglicak"?

Ak ano, tak si mal na servisne naklady mysliet pred kupou... 😉

Ak nie, tak neviem co ta trapi ekonomicka sebevrazda majitelov "anglicakov"
petrumr
ve čtvrtek jsem jednoho opravoval na D1-to není jenom o penězích,i čas jsou peníze 😄 A proto vím,proč se i čínským angličákům říká angličák 😄
T613
tak to je v poho, když Jag a LR není čínský.. kdo ví co jsi vlastně opravoval
petrumr
já sem psal,že to byl jaguar nebo LR?Bylo to auto made-in england(né UK)
JakubTN
Tak potom uz vobec nechapem naco sa tu vyjadrujes k Jaguaru alebo Land Roveru, ked to nebolo ani jedno z nich..

Na druhu stranu, ak patris k takym "odbornikom" aki opravuju Jaguare v nasom miestnom zastupeni, tak potom sa necudujem, ze nane nadavas. Ono je to tazke ked tester rozprava po anglicky a zapotim sa, uz ked mam v motore najst sviecky, nie to este diagnostikovat a hlavne opravit nejaku zavadu, ze? 😉
euro89
Typickej obrázek - majitel fóbie zavidí těm, co maj na pořádný auto :-! Já bych spíš zrušil EU a veškerý emisní předpisy pro auta včetně katalizátorů! Správný auto má dvojciferou spotřebu a se*e na bursíkovce a žabičkáře >😒] >😒]
CIZEK
Přesně tak, EU může jít někam! Do automobilovýho průmyslu nemá co kecat. A vzhledem k článku, jsem rád že továrnu nezavřeli, jelikož prestiž Jagů se ještě stále cení. :yes:
positivemind
Hele, nesnažíš se ty stát místní hvězdou?
Pekelná Micinka
Mám trochu obavu, aby Jag nepřestřelil a tenhle krok naopak nevedl k novým ekonomickým problémům. Zatím se zdá, že společnost vedou rozumní lidé a že dokáží držet správný kurs. :yes:
JakubTN
Ja verim, ze vedia co robia 😄
petrumr
jak madeta to přestřelila stím máslem,asi tak? 😄
Subaru123
Taky si myslim, ze to bude vporadku.